Tree Extension

Разширение за устройства с технлогоията Tree – Tree Extension

Разширението е в основата на Tree технологията на Loxone. Чрез него се намалява окабеляването с до 80%. Съвместимо е на 100% с другите продукти на Loxone. Предоставя ви :

 • Максимална свобода на окабеляване
 • Две Tree връзки са за до 50 устройства
 • Напълно обновляем безплатен софтуер
 • Най-добро съотношение цена/качество
Категория:

Описание

Окабеляване за рекордно време

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.
Разширението с тази технология позволява използването на пълната гама периферни устройства Loxone Tree.

 

По-малко кабели с по-голяма функционалност.

До 50 периферни устройства могат да бъдат включени на всеки от двата така наречени клона на Tree Extension. Максималната дължина на кабела на разклонение е 500м. Подобно на клони на дърво, всеки клон от разширението може да бъде напълно уникален с начина, по който се провежда кабелът и устройствата, които има върху него.

Loxone Tree технология

Технологията е специално разработена за окабеляването на проекти използващи марката на Loxone. По революционен начина се инсталират и управляват сензорите, тъч ключовете и осветлението.

До 80% по-малко кабел

Инсталацията с Loxone Tree използва по-малко окабеляване за свързване на всички периферни устройства. Като цяло спестявате време, кабел и място в разпределителното табло.
Инсталация за рекордно време

Устройствата, които използват Loxone Tree технологията могат да бъдат пуснати в експлоатация за нула време. С наша помощ датчикът за присъствие, например, може да бъде научен за 20 секунди.

Специално разработенa за проекти на Loxone

Технологията Loxone Tree и всички Tree устройства са проектирани да работят безпроблемно заедно и да предоставят изключителна функционалност, в сравнение с други решения за автоматизация.

Готови за бъдещето

Всички Loxone Tree устройства ще получават безплатни актуализации на софтуера. Това гарантира, че те са готови за бъдещето с най-новите функции и функционалност.
Шифроване

Комуникацията между свързаните Tree устройства е защитена, защото е криптирана.
Диагностика

Устройствата Loxone Tree правят интуитивен анализ на проектите. Софтуерните съобщения и светодиодните индикатори за състояние ще помогнат за идентифициране на проблеми с окабеляването или инсталацията.

 

Богата продуктова гама

С Loxone получавате нещо повече от смарт автоматизация. Можете да закупите изключителна гама от продукти, които са проектирани да предоставят цялостна система. От модерна технология за LED осветление до криптирани устройства за контрол на достъпа и наградени интерфейси за управление. Продуктовата гама на Loxone непрекъснато се развива, за да предложи най-доброто цялостно решение за автоматизация. Всички продукти работят в хармония както от хардуерна, така и от софтуерна гледна точка.

Съдържание :

  • 1x Tree Extension
  • 1x Инструмент за инсталиране (използва се при натискане на кабела в скобите на Valve Actuator Tree )

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се