Touch Tree

Петпозиционен сензорен, тъч ключ – Touch Tree

С Loxone Touch можете да управлявате всяка стая само с един компактен управляващ елемент. Едно от преимуществата му е капацитивната повърхност и петте зони за докосване. Разполага и с компактен дизайн, в който е вграден сензор за температура и влажност. Лесно се интегрира.

Категория:

Описание

Най-важният контролен елемент

С Loxone Touch можете лесно да контролирате вашата система. Капацитивната повърхност на продукта реагира бързо, затова само с едно докосване на някоя от петте зони ще управлявате осветлението, щорите, музиката и други компоненти от вашия дом. Вграденият сензор за температура и влажност допринасят още за уникалността на продукта.

 

 

Двойно и тройно докосване или допир с цяла ръка

Loxone Touch поддържа двойни и тройни кликвания или поставяне на цяла длан. Докосването с цяла ръка или на няколко зони наведнъж, на тъч позиционния ключ автоматично задейства само зададената за централна зона. Всеки ъгъл на Touch е вдлъбнат, така че всяка зона може лесно да бъде различена.

Пет точки за осъществяване на контакт

Loxone Touch има пет зони за натискане, които могат да бъдат конфигурирани според вашите нужди. Голямата централна зона за докосване би била страхотна за управление на осветлението, докато ъгловите зони са удобни за музика или щори, например.

Сензор за температура и влажност

Вграденият сензор за температура и влажност позволява на вашата система да реагира автоматично на промените в температурата и нивата на влажност. Можете да поддържате стаите хладни и свежи през лятото и уютен и топъл през зимата.

 

 

Инсталация и конфигурация

Благодарение на технологиите Loxone Air and Tree, Loxone Touch се инсталира и пуска в експлоатация само за няколко минути. Loxone Touch се предлага в следните варианти:

 

Loxone Tree

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Loxone Air е специално разработена безжична технология, за автоматизация в инсталации, които не предоставят възможност за поставяне на кабели. Безжичната гама от продукти с интуитивен контрол не прави компромис с функционалността. Тази технология е перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.

 

Loxone Nano

Вариантът „за Nano“ е разработен специално за комбинацията с Nano IO Air или Loxone Nano Dimmer Air. За да захранвате Loxone Touch за Nano, трябва да го прикрепите към самия Nano, без дори да са необходими батерии.
Разгледайте Nano IO Air и Nano Dimmer Air

Различни варианти

 

Тип : Loxone Touch Tree Loxone Touch Air Loxone Touch for Nano
Най-подходящ за : Нови сгради Ремонти Ремонти
Захранване : 24VDC Батерия (CR2450) Чрез Nano
Сензор за температура и влажност : Да Да Не
T5-Стандарт : Да Да Да
Обратна връзка : Да Да Да

* Моля, обърнете внимание, че затвореният корпус на Loxone Touch Air може да забави измерванията за влажност. За бързо откриване на промени във влажността (например за контрол на вентилацията в банята), предлагаме сензор с отворен дизайн на корпуса като Outside Temperature & Humidity Sensor .Имайте предвид, че Loxone Touch е с матова бяла повърхност, възможно е да има цветни разлики при използване на други рамки.

 

В пакет с Touch Tree получавате :

  • 1x Loxone Touch Tree с включена рамка

   

  В пакет с Touch Air получавате :

  • 1x Loxone Touch Air + рамка
  • 1x CR2450 литиева батерия

   

  В пакет с Touch for Nano получавате :

  • 1x Loxone Touch за Nano с рамка

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се