Nano IO Air

Входно – изходен модул Air – Nano IO Air

Loxone Nano IO Air е идеалната опция за модернизация, ако искате да автоматизирате осветлението, щорите, ключовете и части на жилището си! Вграденият модул прави това възможно с две мощни 5-амперови релета и шест цифрови входа

 • Идеален за автоматизиране на осветлението без преследване на стени
 • Две мощни 5-амперови релета
 • Шест цифрови входа
 • CE сертифициран и тестван
 • Работи с Loxone Air технология – идеален за преоборудване
Категория:

Описание

Интеграция на щори и осветление

Двете мощни 5-амперови релета ви позволяват да автоматизирате осветлението, щорите и други компоненти от дома ви. С вградената безжична технология,входно – изходният модул се интегрира бързо и лесно в жилищна или търговска сграда с минимално неудобство *. Идеален е за преоборудване.
* Всички окабелявания трябва да се извършват от професионалист. Свържете се с нас по имейл или телефон и ние ще ви помогнем.

 

Перфектно съвпадение и функционалност

Входно – изходният модул е с водещ или заден димер за електрически крушки. Той е с размери 53 x 53 x 31 mm и приляга идеално в кухината зад повечето осветителни ключове. Има шест цифрови входа за свързване на бутони, контакти на вратата, сензори за вода и други 24-волтови, цифрови сензори.

 

Loxone Touch и Nano IO Air

Loxone Touch за Nano /петпозиционният сензорен, тъч ключ/ може да бъде включен директно в модула. Ще ви предостави пълна функция на капацитивната повърхност на докосване, пет точки на допир и обратна връзка при щракване.

 

Тестван за енергоспестяване и безопасност

Входно – изходният модул е разработен в съответствие със CE стандартите . Следователно той отговаря на най-високите изисквания за безопасност. Екипът на Loxone работи усилено върху хардуера, за да създаде компактен модул,с максимална безопасност. Всички продукти с технологията Loxone Air са проектирани да използват възможно най-малко енергия. В режим на готовност консумацията на Nano IO Air е само 0,5 W.

 

Съдържание :

 • 1x Nano IO Air
 • 1x Упътване за употреба

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се