Touch Nightlight Air

Многофункционална тъч, нощна лампа – Touch Nightlight Air

Нощната лампа на Loxone ще ви даде много повече от светлина. Тя е будилник, източник на основно осветление и интуитивен, интелигентен, тъч сензор за управление на дома – всичко в едно. С продукта можете да се насладите на следните функции :

 • Интегрирайте будилник във вашия умен дом
 • Насладете се на светлина, която променя цвета си
 • Околна светлина
 • Цифров дисплей на времето и външната температура
 • Touch Pure за интуитивно управление на дома
 • Свободно позициониране, благодарение на технологията на Loxone Air
Категория:

Описание

Touch Nightlight – много повече от обикновена нощна лампа

Освен функции на нощна лампа, продуктът може да бъде използван и като аларма, контролен блок или околна светлина. Тази гъвкавост го прави идеалното допълнение за всички стаи, особено за спалнята.

Обширни функции за осветление

Амбиентна светлина

Независимо дали се наслаждавате на чаша чай, добра книга или филм преди лягане Touch Nightlight ще ви предложи нежно осветление в редица цветове. Това ви гарантира приятна атмосфера и настроение.

Светлинна аларма

Като лек будилник Touch Nightlight може да ви помогне да се събудите по още по-спокоен начин. Светлина, която бавно увеличава интензивността си, може леко и плавно да ви разсъни. Така че да можете да започнете новия ден изпълнен с енергия.

Приглушена светлина

Ако ставате през нощта или много рано сутрин, преди изгрева, ви е нужна фина ненатрапчива светлина, която да ви помогне да се ориентирате в стаята. Touch Nightlight ви води около всички потенциални препятствия, без да безпокои човека до вас.

Грижа за най-малките

През нощта мечтите буквално се сбъдват и децата се превръщат в супергерои, футболни професионалисти или велики изследователи.
Но тези приключения не винаги протичат гладко. Следователно Touch Nightlight има вградена система за защита от „чудовища“. Е, излъчва точно толкова светлина, че малките авантюристи да знаят, че всичко е наред, ако се събудят.

 

Интегрирани функции за аларма

Touch Nightlight се интегрира безпроблемно във вашата система на Loxone и може да се комбинира с различни интелигентни функции.
Има пет вградени тона за аларма, но ако не ви допадат имате възможносат да изберете музика чрез музикалния сървър или да използвате светлинен будилник.
Touch Nightlight може да ви събуди, както желаете.
Докосването на бутона „аларма“ деактивира алармата. Всяко друго докосване настройва алармата в режим на отлагане. Можете свободно да зададете продължителността на отлагането в приложението на Loxone.
Освен да ви събужда продуктът има способността и да ви пази като стане част от алармата за влизане с взлом, противипожарната и водната алармена система.
Ако алармата за нарушител се задейства, Touch Nightlight ще реагира на три етапа:

1.Първо, ще издава звуков щракащ звук
2.След това ще възпроизведе сигнал за аларма
3.Ще започне да мига, за да сте наясно с потенциалната опасност

 

Максимална гъвкавост, минимални усилия

Air технологията на Loxone ви позволява да поставите продукта почти навсякъде, например на нощното шкафче. Така ще можете да управлявате интелигентния си дом, докато си лежите. Препоръчваме ви основните настройки – по-голямата централна точка на докосване да бъде за осветление, а четирите ъгъла за засенчване и управление на музиката. Ако обаче желаете, настройките могат да бъдат променени.
Продуктът е готов за употреба само за няколко минути. Нужни са минимални усилия за инсталиране, тъй като устройството просто се свързва към захранването чрез USB кабел.

 

Характеристики и спецификации

Цифров дисплей

Цифровият дисплей показва времето и вътрешната температура. Има възможност да показва и външната температура ако е свързан с WEATHER STATION TREE. Ако Touch Nightlight не се използва за определен период от време, той автоматично ще премине в режим на готовност. Можете да изберете яркостта на дисплея по всяко време.

Горнен централен клавиш

Горната точка на допир в центъра на Touch Nightlight се използва за активиране на алармата при нарушител. Можете също да присвоите индивидуална функция на този ключ, за да отговаря на вашите нужди.

 

Горен LED

Touch Nightlight има допълнителен светодиод в секцията на зоната за докосване. Този светодиод показва дали алармената система за нарушител е включена или не. Тъй като тази функция се задава свободно.

 

Долен ключ за активиране

Кратко щракване върху долния бутон активира / деактивира будилника за следващия ден. По-дългото щракване ви позволява да зададете времето за аларма.

 

Долен светодиод

Той показва дали има активна аларма. Ако функцията за отлагане е активирана,светодиодът ще пулсира.

 

Обратна връзка

Можете да изберете дали продуктът да ви дава фина акустична обратна връзка при щракване при докосване.

 

Сатенено стъкло

Потребителският интерфейс на Touch Nightlight е направен от истинско, първокласно, закалено стъкло. Нежното докосване е достатъчно за работа. Сатененото покритие се постига чрез керамичното завършване на стъклената повърхност. Отпечатъците останат невидими.

 

Забележимо качество

Благодарение на висококачествената изработка и подбора на ексклузивни материали, продуктът има изключително първокласно покритие. Също така е много практичен, с гумирани крачета, осигуряващи стабилна основа.

 

 

Съдържание :

 • 1x Touch Nightlight Air
 • 1x USB захранване с 3 адаптера
 • 1x USB A към Micro B ( кабел само захранване)
 • 1x Ръководство за употреба

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се