NFC Code Touch Tree

Смарт NFC, тъч клавиатура за контрол на достъп – NFC Code Touch Tree

Перфектното решение за контрол на достъпа. NFC Code Touch е идеален за управление на всякакъв тип врати, гаражи и алармени системи. Продуктът предоставя:

 • Елегантен и модерен дизайн
 • Достъп чрез уникални кодове за всички членове на семейството
 • Базирани на график или еднократни кодове
 • Функции като – отворена врата или прозорец
 • Пълен контрол на приложението
 • Висококачествен корпус, устойчив на пръски
 • Лесна инсталация и конфигуриране
Категория:

Описание

Перфектното решение за контрол на достъпа

NFC Code Touch работи през деня и през нощта, на открито и на закрито, при всякакви метеорологични условия . Предлага идеалното комбинирано решение за контрол на достъпа на външни и вътрешни врати, гараж и аларма в едно устройство с модерен и елегантен дизайн.

Кодове с различна продължителност

По график

Използвате услугите на почистваща фирма всеки петък? Детегледачката идва три пъти седмично? Няма проблем! От приложението на Loxone можете да генерирате кодове, които са ограничени във времето, така че те ще работят само в предварително зададения от вас период.

 

Еднократно

Имате възможност да създадете код, който да работи само до определена дата и час. След този момент кодът просто не е валиден. Това е особено полезно, ако искате да предоставите достъп за кратко, като за доставка за храна, например.

 

Достъп чрез NFC


Домът ви има повече от една входна или гаражна врата и не искате да помните различни кодове? Чрез клавиатурата избирате вратите, които да бъдат контролирани и след това въвеждате уникален код. По този начин можете да управлявате няколко врати, без да се налага да помните много числови комбинации.
Ако предпочитате да използвате ключодържател за достъп, вместо ПИН код, няма проблем! NFC Code Touch ви позволява да получите достъп чрез безконтактния, високо криптиран и интегриран NFC четец. Комуникацията работи на същия принцип, както при плащане през телефон. ENCRYPTED NFC SMART TAGS са криптирани тагове от PVC материал, които могат да бъдат поставени, където вие желаете, например на гърба на портмонето ви. Таговете са изключително удобни и с тях ще забравите за носенето на тежки връзки с ключове. За максимално удобство се предлагат в различни размери с възможност за персонализиране.

* NFC Code Touch Air изисква 24V захранване, за да активира NFC четец.

Разгледайте ENCRYPTED NFC SMART TAGS

 

Пълен контрол c приложението на Loxone

Достъпът се управлява от приложението независимо дали става въпрос за създаване на времеви или еднократен код.

Основен изглед
Направете бърз преглед на действията, които може да извърши вашият NFC Code Touch. От тук можете да активирате и свързани функции, като отключване на входната врата.

 

Допълнителна защита
Активирането на някои функции е допълнително подсигурено с опцията да се изисква парола на потребителския интерфейс. Това ниво на защита ви дава спокойствие, знаейки, че имате пълен контрол.

 

Управление на достъп
Еднократен или код по график може да използва всеки, на който сте разрешили достъп. При желание по всяко време с няколко докосвания в приложението можете премахнете кода и да ограничите достъпа.

 

Настройки за персонализиран код
Като потребител с администраторски права можете да създавате или променяте подробности за всеки от кодовете от раздела за настройки на приложението. Тези разрешения са дефинирани в Loxone Config.

История
Друга функция, достъпна за потребители с администраторски права, е дневник на историята на кодовете. Ще видите дата и час, за да знаете кога е използван кодът.

 

Характеристики

Висококачествено стъкло

NFC Code Touch е произведен в Германия и е покрит с висококачествено, закалено стъкло. Изключително чувствителен на допир. Устройството има сатенено покритие, което не показва никакви пръстови отпечатъци. Използван е сложен процес на многослоен керамичен печат, за да се осигури елегантен завършек.

 

Бутон с функционалност по избор

Бутонът на звънеца прави както очаквате, но можете да му възложите редица други функции. Може например да включи светлината на верандата и коридора.

 

LED светлини за състояние

Вградените LED светлини използват червени, зелени, сини и бели цветове, за да се различават състоянията.

 

 

Подсветка

За по-лесно използване при условия на слаба осветеност клавиатурата е с подсветка. Тази функция се активира, когато сензорът засече движение и е тъмно. По този начин, освен удобство за потребителя, се допринася и за дискретността, защото се отвлича вниманието на минувачите от устройството.

* Тази функция е налична само в NFC Code Touch Tree и за варианти Nano.

 

Устойчив на UV лъчи

Използвана е устойчива на ултравиолетови лъчи пластмаса, монтирана зад закалената стъклена повърхност. Благодарение на това, NFC Code Touch няма да пожълтява или да показва признаци на износване в резултат на престоя на открито.

 

Щракнете за обратна връзка

Ако желаете можете да активирате звукова обратна връзка с щракване. Чрез нея ще потвърдите въвеждането на NFC Code Touch. Изборът е ваш.

 

За ваша безопасност

AES криптиране

Криптирането нa NFC стикери и ключодържатели отговаря на същите стандарти за сигурност като вашата безконтактна банкова карта. Без AES криптиране, NFC устройство е по-податливо на прихващане (представете си някой да държи терминално устройство срещу вашата банкова карта в джоба или чантата ви, без да знаете). С AES Encryption никой няма да има достъп до вашия код, за да се чувствате сигурни по всяко време.

 

Шифроване на хеш

В допълнение към AES Encryption, вашият код е силно защитен с хеш криптиране, за да се гарантира, че никое чуждо устройство не да прихваща информация.

 

Стъклена повърхност

За разлика от общоприетите решения за достъп, предлагани на пазара – висококачествената, закалена стъклена повърхност е устойчива на пръстови отпечатъци и признаци на износване.

 

Без кражби

Устройството просто няма да функционира, ако не е свързано с вашата система на Loxone, така че никой не може да се възползва от точките за достъп.

 

Бъдете креативни – насладете се на безброй възможности

NFC клавиатурата може да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба в защитено място. Устройството използва капацитивна сензорна технология.

Сигурни мебели – използвайте NFC Code Touch за достъп в мебелите си. Осигурете защита на чекмеджета, шкафове или стелажнни системи с важни документи.

Вътрешни врати – NFC Code Touch се справя доста добре и на закрито. Това устройство би било чудесно за ограничаване на достъпа до определени стаи – като сървърната стая на компанията.

Универсални приложения – NFC Code Touch не е просто идеалното решение за контрол на достъпа за вашия дом. Мощните му функции го правят идеален и за различни приложения извън дома.

 

Инсталация и конфигурация

Благодарение на технологиите Loxone Air and Tree, Loxone Touch се инсталира и пуска в експлоатация само за няколко минути. Loxone Touch се предлага в следните варианти:

 

Loxone Tree

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Loxone Air е специално разработена безжична технология, за автоматизация в инсталации, които не предоставят възможност за поставяне на кабели. Безжичната гама от продукти с интуитивен контрол не прави компромис с функционалността. Тази технология е перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.

 

Loxone Nano

NFC Code Touch „за Nano“ е разработен специално за комбинацията с Nano IO Air.
Прикрепете устройството и сте готови. Ще се радвате на същите функции като вариантите на Tree и Air.
Разгледайте Nano IO Ai

 

Различни варианти

Тип : NFC Code Touch Tree NFC Code Touch Air
/на батерии/
NFC Code Touch Air
/постоянно захранване с 24V/
NFC Code Touch for Nano
Най-подходящ за : Новo строителство Ремонти Ремонти Ремонти
LED подсветка : Да Не Да Да
LED светлини за състоянието : Да Не Да Да
NFC : Да Не Да Да
Събуждане : Не Да Не Не

 

В пакет с NFC Code Touch Tree получавате :

  • 1x NFC Code Touch Tree
  • 1x Loxone NFC Smart Tag

   

  В пакет с NFC Code Touch Air получавате :

  • 1x NFC Code Touch Air
  • 1x Батерия
  • 1x Loxone NFC Smart Tag

   

  В пакет с NFC Code Touch for Nano получавате :

  • 1x NFC Code Touch for Nano
  • 1x Loxone NFC Smart Tag

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се