Air Base Extension

Разширение за безжична технология – Air Base Extension

Air Base Extension работи със собствена безжична технология, която е разработена специално за проекти на Loxone. Тя се използва при преоборудване или разширяване на имоти. Разширението позволява:

  • По всяко време да бъдат свързани до 128 устройства
  • Лесно да се настроят устройствата към разширението с безплатния софтуер Config
  • По-голямо покритие благодарение на „mesh networking technology“
  • Ниска консумация на енергия, защото използва собствени безжични чипсети
Категория:

Описание

Окабеляване за рекордно време

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.
Разширението с тази технология позволява използването на пълната гама периферни устройства Loxone Tree.

 

По-малко кабели с по-голяма функционалност.

До 50 периферни устройства могат да бъдат включени на всеки от двата така наречени клона на Tree Extension. Максималната дължина на кабела на разклонение е 500м. Подобно на клони на дърво, всеки клон от разширението може да бъде напълно уникален с начина, по който се провежда кабелът и устройствата, които има върху него.
 

Tree технология

Технологията е специално разработена за окабеляването на проекти използващи марката на Loxone. По революционен начина се инсталират и управляват сензорите, тъч ключовете и осветлението.

До 80% по-малко кабел

Инсталацията с Loxone Tree използва по-малко окабеляване за свързване на всички периферни устройства. Като цяло спестявате време, кабел и място в разпределителното табло.
 

Инсталация за рекордно време

Устройствата, които използват Loxone Tree технологията могат да бъдат пуснати в експлоатация за нула време. С наша помощ датчикът за присъствие, например, може да бъде научен за 20 секунди.
 
 
Специално разработенa за проекти на Loxone

Технологията Loxone Tree и всички Tree устройства са проектирани да работят безпроблемно заедно и да предоставят изключителна функционалност, в сравнение с други решения за автоматизация.
 
Готови за бъдещето

Всички Loxone Tree устройства ще получават безплатни актуализации на софтуера. Това гарантира, че те са готови за бъдещето с най-новите функции и функционалност.
 

Шифроване

Комуникацията между свързаните Tree устройства е защитена, защото е криптирана.
 

Диагностика

Устройствата Loxone Tree правят интуитивен анализ на проектите. Софтуерните съобщения и светодиодните индикатори за състояние ще помогнат за идентифициране на проблеми с окабеляването или инсталацията.

 

Богата продуктова гама

С Loxone получавате нещо повече от смарт автоматизация. Можете да закупите изключителна гама от продукти, които са проектирани да предоставят цялостна система. От модерна технология за LED осветление до криптирани устройства за контрол на достъпа и наградени интерфейси за управление. Продуктовата гама на Loxone непрекъснато се развива, за да предложи най-доброто цялостно решение за автоматизация. Всички продукти работят в хармония както от хардуерна, така и от софтуерна гледна точка.
 

Съдържание :

  • 1x Tree Extension
  • 1x Инструмент за инсталиране (използва се при натискане на кабела в скобите на Valve Actuator Tree )
  •