Смарт Хоум Сис ООД е официален представител на австрийската компания Loxone.

Основана в Австрия през 2009 г., компанията поставя нов стандарт за цялостни решения за автоматизация на дома ,бизнеса и проекти от всякакъв тип и размери. Удостоена е с много награди за качество, иновации и дизайн.

За период от 10 години са продадени и инсталирани над 115 хиляди контролера и над 5 милиона продукти по целия свят.

Каква е нашата мисия? – Споделят дитекторите на Loxone – Martin Öller &Thomas Moser Gründer

Loxone ще се погрижи за широк набор от автоматизирани задачи във във всеки дом или бизнес сграда. Спестявайте повече време и спечелете спокойствие и в същото време всички системи в дома ви да са под контрол.

Нашата мисия е да постигнем тованенадминат комфорт.

Какво може да се управлява и следи ?

 

Снимка: loxone.com

Осветление, Температура и системи за отоплоение/охлаждане, чистота на въздуха, енергиен мениджмънт, сигурност, басейни, поливни системи, щори, мултимедия, уелнес и спа, вентилация и много други.

 

Снимка: loxone.com

Системата е на модулен принцип, като са възможни няколко вида комуникации меджу модулите – жична, Tree топология, безжична Air и комбинация между тях. Това позволява инсталацията им на всякакъв етап – както при нови строителства, така и при ремонти. Налични са и много видове интеграци и на различни протоколи – Modbus RTU, Modbus TCP, KNX, 1-Wire, DALI, DMX.

Контролерът и разширителните модули могат да бъдат инсталирани и поместени в апартаментно табло, разбира се с по-голям размер от стандартния и от квалифициран електротехник

Най-търсените продукти на Loxone
Най-търсените продукти на Loxone
Универсален софтуер за управление и мониторинг – Loxone App

Управлявайте вашата система от iOS или Android на вашия сматфон или таблет, web браузър. Съвместимост с всякакви устройства и браузъри. Налични са приложения за – Apple App Store, Mac App Store, Google Play Store, Amazon App Store или Windows Store. Управление на системата е възможно и през гласови команди, чрез допълнителен модул.

Можете да се свържете с нас ако обмисляте да използвате Loxone и

 

  • Желаете сами да се справите с вашия проект и желаете да закупите продуктите на Loxone
  • Бихте искали да получите консултация при програмиране
  • Бихте искали да „осмислите“ системите в новия си дом, за да можете по-добре да го следите и управлявате
  • Имате концепция за автоматизация и бихте искали да я обсъдите с нас
 

Обадете ни се