Пет причини да използвате смарт контрол на отоплението
отопление_новини
1. Индивидуален стаен контол

Приятно хладни 18 ° в спалнята, комфортно топли 23 ° в банята и уютните 21,5 ° в хола. Разбираме, че различните помещения имат различни цели и следователно, не винаги трябва да са с еднаква температура. С Loxone можете да се наслаждавате на перфектни температури денонощно, благодарение на индивидуалното управление на градусите в стаята. Всичко това се прави автоматично, за да можете да си почивате.

2. Дистанционно управление на температурата

Ще се върнете малко по-късно от планираното? Няма нужда да губите пари за отопление, когато няма да сте си вкъщи. Отворете приложението на Loxone (чрез телефон, таблет или компютър) и настройте отоплението да се включва малко по-късно. Проблемът е решен и сметките за електроенергия са ниски.

3. Множество топлинни източници, работещи заедно

Смарт отоплителната система може се контролира безпроблемно всички видове източници на топлина. В днешно време е често срещано да се използват комбинации от източници, например подово отопление, както и традиционни радиатори. Ако имате множество източници на топлина, то Loxone може да ги свърже всички в една и съща екосистема.

Смарт термоглавата за радиатор на Loxone управлява температурата във всяко помещение индивидуално – независимо от другите стаи, което означава още по-големи спестявания от сметката ви за отопление! Може да се използва и за управление на охлаждащи и вентилаторни конвектори, което означава, че е идеален за хотели, офиси, училища и магазини в допълнение към домовете.

4. Управление на щорите

Смарт управлението на щората и отоплението вървят ръка за ръка. В по-топлите дни има смисъл да увеличите максимално топлината от слънцето, преди да включите отоплението – дори градус или два ще ви спестят пари. Затворените щори могат донякъде да смекчат топлината от стаите ви – тъй като те ще добавят още един слой изолация между вас и времето навън.

5. Спестени пари

Никой не обича да харчи ненужни пари, поради което тази точка е толкова страхотна! Смарт отоплителната система ще намали вашата сметка за отопление. Ще харчите по-малко за отопление на дома си. Минисървърът непрекъснато се самообучава в опит да бъде възможно най-енергийно ефективен, така че спестяванията ви да се увеличават непрекъснато.

Обадете ни се