background
Смарт системи за хотели и ресторанти
Автоматизация за хотели и ресторанти

Предложете на гостите си изживяване, което не могат да получат в никой друг ресторант или хотел. С технологията на Loxone вашите клиенти – независимо дали ще почиват за седмица или ще излязат само за хранене – ще се чувстват комфортно с автоматично регулирана температура и ще бъдат впечатлени от възможностите за осветление и озвучаване.

Персонализирайте общите части с осветление и музика
Ресторантите, баровете и фоайетата могат да бъдат озвучени различно

Ако в помещението няма никой, Music Server ще знае да изключи музиката, докато не влезе посетител. В случай на извънредна ситуация функцията за преобразуване на текст в реч може да информира гостите във всяка стая.

Смарт озвучителна система

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

View More
Умното осветление създава правилната атмосфера

Персонализирайте осветлението във всяка обща зона, според вашето желание. Можете дори да сдвоите осветлението и звука за страхотна комбинация. Създайте настроение и комфорт на клиентите си.

Смарт осветление

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

View More
Мониторинг на централната сграда

Miniserver е централната комуникация за управление на функции като осветление, отопление и охлаждане. Гостите ще имат ограничен контрол, те ще могат да контролират функции само в рамките на наетата от тях стая. Има и главни функции за стаите за гости и общите части, които се управляват от назначен мениджърски персонал чрез приложението:

Управление на данни

Данни като температура и качество на въздуха се записват непрекъснато. Определените членове на персонала ще имат достъп до тази информация и възможност за извършване на всякакви корекции, ако е необходимо.

Защита от пожар и наводнение

Много сензори непрекъснато наблюдават за всяка възможна опасност като пожар или теч. Това може да помогне за предотвратяване на скъпоструващи щети. Ако бъде открит проблем, алармата веднага ще се задейства и ще бъде изпратено известие до смартфоните на определени членове на персонала.

Светлинни настроения

Определените членове на персонала могат да променят осветлението в стаите за гости и общите помещения директно през приложението на Loxone. Гостите ще бъдат впечатлени не само от фоайето или бара, но и от възможностите, които предлагате навсякъде в сградата. След като впечетлите клиентите си, те лесно могат да ви предпочетат като място за сватби, кръщенета и други големи събития от техния живот.

Регулиран климат в стаята

Сензорите за температура, влажност и въглероден диоксид записват данни , за да поддържат благоприятен климат в стаята. Веднага след като някое ниво предизвика безпокойство, ще бъде изпратено известие до телефоните на предварително избрания персонал.

Гъвкавост, която отговаря на всякакви нужди

Специално разработената Tree технология на Loxone предлага голяма гъвкавост при свързване на различни интерфейси. Лесна е за конфигурация, защото използва Loxone Config. Инсталацията включва персонализирани функции като бутон за спешно повикване, например във винарската изба, която съхранява бутилки с определена температура.

background
Намалете разходите за електроенергия

Особено в хотелите енергийните разходи са много високи, ако не се управляват ефективно. Loxone Miniserver гарантира, че цялото осветление, засенчване, отопление и охлаждане ще работи заедно, за да намали консумацията на енергия. Отвореният интерфейс улеснява интегрирането на настоящия софтуер за управление на хотели заедно с Loxone, за да поддържа всичко гладко. Например, когато стаите са свободни, Miniserver ще знае да намали температурата и след това да я повиши обратно точно преди гостите да се регистрират.

По време на затваряне стаите могат да бъдат в енергоспестяващ режим , осветлението да се намали, устройствата да се изключат и температурата да се понижи.

Обадете ни се