page-header

Управлявай електроуреди в дома си, независимо къде се намираш с продуктите Shelly

Продуктите на Shelly позволяват автоматизация на електроуреди и системи, както при ново строителство, така и при ремонтни дейности без допълнителна инвестиция в окабеляване.
Shelly e продуктова линия за автоматизация на жилища, сгради и производства на Allterco Robotics.
Продуктовата линия Shelly включва:
• Умен WiFi контакт Shelly
plug wifi
Предназначен е за включване в стандартен контакт. Чрез него можете да управлявате дистанционно и изключително лесно различни електроуреди в дома ви по всяко време и от всяка точка на света. Контакта се настройва и свързва към вашата WiFi мрежа, а вие можете да го управлявате от вашия смартфон, компютър, таблет или ръчно чрез вграден бутон.
Повече информация тук

• Wi-Fi релета – Shelly 2 и Shelly 4Pro
shelly 2shelly 4 pro
Служат за управление на електроуреди, контакти, осветление и двупосочни електромотори през смартфон и/или компютър, а в допълнение всяко едно от тях позволява следене на електроконсумацията в реално време;

Повече информация за Shelly 2
Повече информация за Shelly 4Pro

• Умна WiFi RGB+W крушка Shelly
bulb

Предназначена е за монтаж в стандартна фасунга(Е27). Тя е интелигентно устройство чрез, което можете за управлявате отдалечено осветлението във вашия дом. Можете да променяте както цвета, така и да димирате светлината.
Повече информация тук

Какви уреди можем да управляваме чрез умния контакт, Shelly 2 и Shelly 4Pro ? – можете да управлявате всички електроуреди, като предварително трябва да да се уверите че съобразрени с допустимото натоварване. Примерни уреди – подвижна лампа, кафе машина, малка помпа,вентилатор, напоителна система, осветление, щори в двете посоки, гаражна щора и много други чрез спомагателен контактор – помпи, вентилатори, бойлери.

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ

Обадете ни се