background
Мощен софтуер
Изпитайте революционна мощ за автоматизация със софтуерните инструменти на Loxone
Loxone Config & App

Последната версия на Loxone Config и App е достъпна за изтегляне. Разгледайте добавените функции.

Снимка: www.loxone.com
Loxone Config

Loxone Config е уникален и професионален инструмент , налага се на пазара като най-мощният софтуер за автоматизация на дома и сградите.
Loxone Config предоставя вградени елементи за всички функции, които са ви необходими. А вашата конфигурация се създава и зарежда на Miniserver, който е сърцето на всяка система.

Приложението на Loxone
Всичко, което ви е необходимо, вече е събрано в едно приложение

Животът с Loxone е без усилие. Той се грижи за вашите задачи и ви осигурява комфорт, докато вие се наслаждавате на живота. Ако искате да направите промени, само едно докосване на сензорния ключ или смартфона е всичко, от което се нуждаете. Независимо дали става въпрос за Android или iPhone, таблет или компютър.

Можете да изтеглите приложението от тук
Операционна система от Loxone

Първата и най-мощна операционна система за автоматизация на сградите, 100% съобразена с Miniserver. Няма Linux. Няма модифицирана стандартна ОС. Само високо качество, което е разработено и проектирано в централата на Loxone.

Насладете се на всички oнлайн възможности

С онлайн услугите на Loxone вашата система може да бъде обогатена с повече функции, по всяко време. Получавайте точни прогнози за времето, обаждания при спешни случаи, наблюдавайте имота си от цял ​​свят.

Снимка: www.loxone.com

Прогноза за времето

Снимка: www.loxone.com

Обаждания при аварии

Снимка: www.loxone.com

Допълнителни опции

Обадете ни се