background
Смарт Хоум демо
background
Смарт Хоум демо

Смарт Хоум Сис ООД е официален партньор (Silver Partner) на австрийската компания Loxone. Основана в Австрия през 2009 г., компанията поставя нов стандарт за цялостни решения за автоматизация на дома, бизнеса и проекти от всякакъв тип и размери. Удостоена е с много награди за качество, иновации и дизайн.

Loxone_Logo-Partner_Silver
Всичко, което ви е необходимо, вече е събрано в едно приложение
Започнете демонстрация на живо :

URL: http://demominiserver.loxone.com:7778

Потребителско име: web

Парола: web

Приложението на Loxone се грижи за вашите задачи и ви осигурява комфорт, докато вие се наслаждавате на живота. Можете да правите промени и да наблюдавате работата на устройствата от всяка точка на света. Приложението осигурява интуитивен контрол независимо дали става въпрос за Android или iPhone, таблет или компютър.

ПРИЛОЖЕНИЕТО НА LOXONE

Цялостни старт решения за отопление / охлаждане, осветление, озвучителна система, енергийна система, достъп и сигурност

В качеството си на официален партньор на Loxone ви предлагаме цялостни старт решения за отопление / охлаждане, осветление, озвучителна система, енергийна система, достъп и сигурност.
Насладете се на широка гама от функционалности – стаи с идеална температура и график на отопление / охлаждане, дизайнерско осветление с повече от едно приложение. Аудиосистема с чист звук функции за аларма и звънец. Енергийна система с автоматично изключване на устройствата и ниски сметки за елекроенергия. Система за сигурност, която разпознава лица, следи за течове на вода, пожари, кражби и всякакъв вид повреди във вашия дом.

Най-търсените продукти на Loxone
Виртуална обиколка на смарт дом изграден с Loxone

Обадете ни се