background
Смарт сигурност
Интелигентната система за сигурност, на която можете да разчитате

Loxone предлага смарт система за разпознаване на лица със засилена сигурност, която винаги се грижи за вас. Непрекъснато следи за течове на вода, пожари, кражби и много други повреди. И най-хубавото е, че много от компонентите, необходими за това, вече се използват за други функции във вашия имот.

background
Защита от влизане с взлом

Подобно на невидим щит, Loxone ви предпазва от нежелани гости. Той надеждно открива натрапници и реагира със силно забележими мигащи светлини и звук на сирена, за да възпира дори най-решителните крадци.

Защита на обитателите
В допълнение към защитата от взлом, системата за сигурност ще ви предпази от други потенциални опасности като пожари или течове на вода. Ако е възникне проблем, ще бъдете незабавно информирани – ще ви бъде изпратено съобщение на телефона и ще се включат светлините,които започват да мигат. Също така, всички щори ще бъдат автоматично отворени, за да бъде по-лесна евакуацията, ако се наложи такава.
Защита на сградата
Животът е пълен с изненади, които най-често се случват, когато най-малко ги очаквате. Системата на Loxone работи, за да облекчи ефектите от тези изненади. Спукана водопроводна тръба? Просто си тръгнахте и разбрахте, че сте оставили вратата отключена? Не се притеснявайте, ще бъдете незабавно уведомени, за да можете да предприемете действия за бързо отстраняване на проблема.
Защита на личните данни
Всички лични данни за употреба са защитени от различни защитни стени и механизми за сигурност от Loxone Miniserver. Освен това системата ще работи дори без връзка с интернет. Loxone приема поверителността на данните много сериозно и защитава правото на клиентите си за лична информация по най-добрия начин.
Бърза информация
позвъняване_при_авария
Чрез обаждане

В случай на аларма веднага ще получите обаждане, което да ви информира за проблем. Давайки ви възможно най-много време за реакция.

Чрез приложение

В приложението на Loxone можете да видите състоянието на вашата аларма по всяко време. Ако се задейства аларма, ще бъдете информирани на момента, независимо от вашето местоположение.

Известия за аларма

Ако някой получи неоторизиран достъп, ще се задейства алармена верига, която има няколко етапа. Можете да намерите всичко това в приложението на Loxone.

Алармата е активирана

Това се прави автоматично в зависимост от времето на деня, чрез сензорен ключ или с помощта на приложението. Устройства като сензори отчитат присъствие и задействат алармените компоненти.

Етап 1
Безшумна аларма
Бъдете уведомени по имейл, чрез обаждане или известие. Ако това е фалшива аларма, можете просто да потвърдите, без да е необходимо да се предприемат по-нататъшни действия.
Етап 2
Звукова аларма
Музикалният сървър на Loxone ще започне да възпроизвежда, предварително зададения звук, на алармата с пълна сила.
Етап 3
Визуална аларма
Всички щори ще се отворят и светлините ще започнат да мигат – привличайки вниманието на съседите или случайно преминаващите. По този начин се информират околните за присъствието на някой, който не трябва да бъде в имота.
Алармата е изключена
Широк диапазон от функционалности

Смарт системата за сигурност предлага не само защита от влизане с взлом,

а осигурява пълна, денонощна безопасност.

Паник бутон

Бутонът може да бъде конфигуриран да задейства аларма само с едно докосване, да включва ярки мигащи светлини, повдигане на щорите и музика с максимален звук.

Отдалечен режим

Когато излезете, трикратно докосване на превключвателя ще активира отдалечен режим. Това автоматично ще задейства алармата за защита от кражби.

Защита от деца

Ако децата са сами у дома, може да деактивирате потенциално опасни устройства като печката и сензорните ключове, за да не си играят децата със светлините.

Опасност

Бързата реакция в случай на наводнение или пожар, може не само да спаси вашите вещи, но и живота ви! Ако се случи подобна авария, веднага ще бъдете информирани, за да избегнете значителна опасност.

Симулация

Докато сте далеч, например на почивка, вашият дом, офис или ресторант няма да изглеждат празни за хората отвън. Това се постига като се имитира естествено поведение – включване и изключване на светлините, все едно някой е вътре. Тази функция е с цел намаляване на кражбите.

Наблюдение

С приложението на Loxone винаги ще можете да гледате кадри на живо от вашите камери за наблюдение или от домофона, независимо че сте далеч това ще ви дава спокойствие.

Интуитивен контрол

Можете лесно да активирате алармата си чрез приложението или с тройно докосване на сензорния ключ до изход. Ако сввържете алармата като част от „Нощен режим“ ще я активирате докато сте на леглото.

Частична аларма

Можете да зададете колкото желаете зони за аларма – тогава всички те ще действат независимо. Например, ако си лягате и настроите само алармата на долния етаж, така че да се движите свободно горе.

Без фалшиви сигнали

За да се избегнат фалшиви аларми, трябва да се задейства повече от един сензор за присъствие (в рамките на предварително зададен период), за да премине алармата към следващото ниво. Тъй като потенциалният крадец е малко вероятно да включи само един сензор.

Регистрация

Директно в приложението на Loxone ще можете да видите кога за последен път са отворени прозорците, или кой наскоро е влизъл в имота – това е чудесно за родителите, които искат да знаят, че децата им се прибират безопасно от училище.

Отворен режим

Ще бъдете информирани чрез функцията за преобразуване на текст в реч и / или известие на телефона , ако гаражната врата е оставена отворена през нощта или прозорецът е отворен в края на работния ден.

Забавяне на аларма

Вашата аларма няма да се активира незабавно (освен ако не искате), ще има кратко забавяне, за да ви предпази от случайно задействане при излизане.

Висока функционалност с ниска цена

С Loxone не се нуждаете от много скъп хардуер, за да постигнете смарт сигурност. Това е възможно, защото Loxone работи с помощта на съществуващи компоненти, като сензори за присъствие, контакти за врати и прозорци, осветление и дори вашите щори. Системата за сигурност ще работи безпроблемно с тези елементи, за да ви даде чудесна функционалност.

Продуктите на Loxone за вашата безопасност

От алармената сирена до водните сензори – всичко, от което се нуждаете за цялостна смарт система за сигурност.

Обадете ни се