background
Смарт отопление и охлаждане
Перфектни стайни температури благодарение на смарт отопление, охлаждане и контрол на вентилацията

Не би ли било хубаво, ако стаите ви винаги бяха с идеалната температура?
С интелигентният контрол на отоплението и охлаждането можете напълно да автоматизирате графика си за отопление, за да сте сигурни, че всяка стая винаги е с желаната температура.

Индивидуално управление на стаята

Приятно хладни 18 ° в спалнята, комфортно топли 23 ° в банята и уютните 21,5 ° в хола. Разбираме, че различните помещения имат различни цели и следователно, не винаги трябва да са с еднаква температура. С Loxone можете да се наслаждавате на перфектни температури денонощно, благодарение на индивидуалното управление на градусите в стаята. Всичко това се прави автоматично, за да можете да си почивате.

Самообучение за осигуряване на съвършенство

Ако искате една стая да бъде 21 ° до 18:00, това ще бъде точно тaкa. Смарт контролът на отоплението и охлаждането, предлаган от Loxone, се обучава, за да знае по кое време да започне да отоплява вашето помещение, и да се увери, че е достигнал желаната от вас температура в зададеното време.

Много повече от просто „отопление и охлаждане“

Извлечете максимума от вашата смарт система за отопление и охлаждане.

Насладете се на широка гама от функционалности.

Отопление

Loxone изчислява желаните от вас градуси и знае по кое време влизате или излизате. С тази информация ще гарантира, че всяка стая винаги е с идеалната температура.

Енергоспестяване

Винаги, когато е възможно, Loxone ще се опита да използва „безплатни“ методи за отопление – например отопление на стая, използвайки слънцето.Това ще ви помогне да спестите до 12,5% от годишната си сметка за енергия.

Икономичен режим

Температурите се контролират възможно най-рентабилно в рамките на предварително определен диапазон, за да спестявате пари.

Защита на дома

Можете да зададете минимални и максимални температури за вашия дом. Ако градусите паднат под или над зададените от вас, системата автоматично ще реагира, за да гарантира, че на сградата не са нанесени щети.

Достъп

Можете да преглеждате и променяте температурите си по всяко време, дори когато сте в движение. Ако ще пристигнете по-късно от планираното, просто настройте отоплението да се включва малко по-късно.

Информация

Ако възникне проблем, ще бъдете уведомени незабавно. Това ви дава шанс да реагирате бързо и да предотвратите значими проблеми.

Статистика

Данните за вашето потребление на енергия могат да бъдат преглеждани по всяко време директно от приложението на Loxone. Това ви позволява да анализирате разходите си сами.

Календар

Loxone знае всички официални празници и ще вземе това предвид, като гарантира, че стаите ви са с идеалната температура.

Напомняне

Тъй като системата записва цялостното си използване, ще бъдете уведомени за всяка поддръжка, която предстои.

Продуктите на Loxone за перфектна температура

Независимо дали става въпрос за отопление, охлаждане или вентилация, Loxone ще покрие вашите очаквания – всяка стая винаги ще бъде с идеалната температура.

Неограничена гъвкавост.
Управление на отоплението за всеки топлинен източник

Без значение е видът на отоплението – подово, инфрачервени панели или традиционни радиатори – газ, масло или термопомпа. Отоплителна система ще работи независимо от източника на отопление, гарантирайки, че във всяка стая винаги е идеалната температура.

Интуитивен контрол

Отоплителната система гарантира, че всяка стая е денонощно с правилната температура. Ако искате да промените графика, можете да го направите от приложението на Loxone по всяко време.

Можете да настроите всяка стая в три предварително дефинирани режима:
1.В употреба – стайната температура съответства на вашата комфортна температура;
2.Не се използва – стайната температура остава в рамките на предварително определен икономичен диапазон;
3.Изключена – стайната температура остава над защитата от замръзване и под защитата от прегряване.

Обадете ни се