background
Смарт озвучителна система
Доказано е, че музиката прави хората щастливи и намалява стреса

Озвучителната система на Loxone ще ви помогне да създадете перфектна атмосфера – независимо от повода. Задайте индивидуални плейлисти за стаите, така че винаги да се възпроизвежда желаната от вас музика. Да се събуждате от любимата си песен, да зададете персонализиран звук на звънеца са само част от възможностите.

Аудиосистемата от миналото до днес

Озвучителната система позволява това, което преди години изглеждаше невъзможно. Беше абсолютно приемливо да имаш радио в банята, CD плейър в кухнята и аудиосистема в хола, защото беше невъзможно да се прехвърлят песни от една стая в друга. Днес всичко е постижимо с Loxone.

Повече от просто „музика“


Смарт озвучителната система на Loxone, освен чист звук ви предлага и много други

функционалности.

Многозоново аудио

С аудио сървъра на Loxone музиката може да се синхронизира между стаите или да се възпроизвежда във всяко помещение поотделно.

Смарт звънец

Ако някой позвъни на звънеца на вратата, звукът може да се възпроизведе през системата – за разлика от класическите звънци. Ако децата спят, не се притеснявайте, Loxone ще вземе това предвид и ще изключи стаята им от всякакви известия.

Аларма при опасност

Ако се задейства аларма, ще бъдете незабавно информирани, тъй като аудио сървърът ще пусне сигнал за аларма във всички стаи / зони. По този начин, при възникнал проблем, ще имате достатъчно много време за реакция.

Текст към реч

Можете да зададете предварителни съобщения, които да ви бъдат прочетени през аудио системата при определени обстоятелства. Например, може да ви бъде казано дали сте оставили някой прозорец отворен, преди да излезете.

Гласови съобщения

В приложението на Loxone бързо и лесно ще записвате гласови съобщения, които след това ще се възпроизвеждат от Audioserver в определена зона/стая. Управлението на функцията може да се извършва дистанционно.

Аларма за събуждане

Събудете се с музика. Просто задайте час за събуждане и музиката ще започне плавно.

Автоматизация

Когато влезете в дадена стая, ще бъдете посрещнати от любимата си музика или радиостанция. След като излезете, музиката ще се изключи автоматично.

Изключване

Двукратното докосване на сензорния ключ ще деактивира музиката в стаята, а тройното докосване ще деактивира звука в всички помещения.

Контрол

Благодарение на системата за интеграция свързаните устройства ще работят съвместно с вашата система за многозоново аудио.

Продуктите на Loxone за вашата смарт озвучителна система

Независимо какви аудио желания и нужди имате: Loxone има решение за вас.

background
Неограничена гъвкавост. За всички източници на звук.
Високоговорител_аудио_сървър
Високоговорител за стена

Wall Speaker е оборудван с два баса и един високоговорител, поместени в рамка от висок клас. Продуктът може да бъде поставен навсякъде, но разполага и с възможност за лесен монтаж на стена.

Високоговорител_таван
Високоговорител за таван

Благодарение на елегантния си, дискретен дизайн и мощен звук Loxone Speaker е перфектният вграден говорител за много помещения.

Многокомпонентно_аудио
Комбинация от говорители

Когато се комбинира с качествени високоговорители, аудио сървърът възпроизвежда богат и чист звук – независимо дали е силен плейлист за парти или тиха фонова музика.

background
Интуитивен контрол за вашето смарт озвучаване

Чрез приложение

С Loxone цялата ви аудио система се управлява чрез приложение. Ще имате общ преглед на това, което се изпълнява във всяка стая. Пускане, пауза, увеличаване на звука, намаляване на звука, следваща песен – всичко директно през приложението.

Чрез сензорен ключ

Насладете се на интуитивно управление на звука във всяка стая чрез сензорен ключ. От две допирни точки можете да постигнете страхотни нива на контрол. Превключвайте между любимите си песни, регулирайте силата на звука или преминете към следващата песен.

Обадете ни се