background
Смарт достъп
Loxone предлага широка гама от индивидуални решения за контрол на достъпа

Благодарение на гъвкавостта за контрол на достъпа можете да постигнете почти всичко. Децата спят? Превключете от звънец със звук на мигащи светлини, за да ви уведоми, че някой е на вратата. Доставката идва, докато сте навън? Отворете гаража или входната врата, където и да сте чрез приложението на Loxone. Възможностите са безкрайни.

Сигурен контрол на достъпа чрез приложението на Loxone

Приложението е безплатно и може да се използва от вашия смартфон, таблет или компютър. Предоставя ви възможност лесно и сигурно да контролирате достъпа, да управлявате потребителите, да задавате индивидуални права и да виждате кой е на входната врата.

Управление

Можете да добавяте потребители към приложението си по всяко време като имате възможност да определите права за достъп на конкретен човек. Това ви позволява да избирате хората, които да посещават вашия дом или офис.

Домофон

Ще получите незабавно известие, когато звънецът ви звъни. След това, ако желаете, можете да говорите с всеки, който е на вратата, директно през приложението. Ако случайно пропуснете посетител, не се притеснявайте, снимката ще бъде съхранена в приложението, за да можете да видите кой е бил пред вратата ви.

Права за достъп

Можете да използвате приложението, за да зададете конкретни права за достъп. Ако приятел трябва да вземе нещо, докато сте навън, просто му дайте еднократен код, който ще работи само по този повод. Ако чистачката идва в 15:00 часа всеки петък, задайте времеви код.

Снимка: www.loxone.com
Достъп чрез код и NFC

С Loxone достъпът е по-лесен от всякога. Просто задръжте NFC ключодържателя до NFC Code Touch и вратата ще се отвори – наистина е толкова просто!

NFC ключодържателите осигуряват по-безопасна алтернатива на ключовете. Ако загубите ключ, всеки може да го намери и използва, ако загубите своя NFC Smart Tags , просто отнемете разрешението за достъп до него в приложението.

Смарт контрол
Достъп чрез домофон

С домофона на Loxone ще можете да виждате и да говорите с всеки, който е на вратата , независимо къде се намирате по света. Можете дори да ги пуснете дистанционно, ако има нужда.

Ако имате доставка, докато сте навън, можете да говорите директно с доставчика през домофона и да го уведомите, че ще му отворите вратата.

Неограничена гъвкавост
Loxone работи с всички системи за контрол на достъпа.

Гъвкавият характер на системата позволява всякакъв вид контрол на достъпа. Независимо дали искате да управлявате гаражната, страничната или входна врата – всичко е постижимо с Loxone.

Универсалност.
Интуитивност.
Сигурност.

Системата за контрол на достъпа Loxone ви дава цялостно ниво на функционалност.

Ето няколко от основните характеристики:

Права за достъп

С Loxone можете да зададете конкретни права за достъп на всеки потребител. Ако например използвате услугите на някой да разхожда кучето ви, можете да му предоставите достъп през деня, но през нощта кодът и / или тагът му няма да работят.

Проследяване

Винаги ще можете да видите кой и кога е влязъл във вашия имот. Това е чудесно за родители, които искат да знаят, че децата им са се прибрали безопасно от училище.

Интеграция

Системата е изключително гъвкава, което ви позволява да интегрирате широка гама от електронни брави, врати, двигатели за гаражни врати и др.

Отворен режим

Когато излезете, ще бъдете информирани дали вратите или прозорците са отворени. Можете също така да проверите състоянието на всички врати и прозорци чрез приложението по всяко време.

Kодове

С NFC Code Touch можете да настроите отделни функции да се задействат от определен код. Например, можете да отворите гаражната врата, като натиснете 5, след което въвеждате кода си.

Звънец

Ако някой позвъни на вратата ви, ще бъдете информирани чрез високоговорителите. Ако обаче не искате да ви безпокоят, светлините могат да ви информират, че някой е на вратата, без звук.

Продуктите на Loxone за сигурен контрол на достъпа

Независимо дали става въпрос за входната , гаражната или задната врата – Loxone ще се погрижи. Смарт системата за контрол гарантира, че достъпът винаги е бърз, лесен и сигурен.

Обадете ни се