Смарт домакински уреди с Miele@home и Loxone
miele_loxone

Перфектно свързани в мрежа: С Loxone Config версия 12.2, интелигентните домакински уреди от Miele могат да бъдат интегрирани в домашна и бизнес автоматизация. Отключете пълния потенциал на вашите уреди и направете ежедневието на клиентите си още по-интелигентно. Смарт устройствата на Miele@home имат автоматизирано и модерно управление на енергията и могат да бъдат внедрени бързо и лесно.
За да се интегрират устройствата на Miele@Home в автоматизацията на дома и сградите, е необходим минисървър от второ поколение с Loxone Config версия 12.1 или по-нова.

управление на енергията

В днешно време е важно да използвате електроенергията, която генерирате сами и по този начин да оптимизирате собственото си потребление. С помощта на Loxone Miniserver и интеграцията на Miele@home можете, например, автоматично да стартирате пералнята безплатно, ако има излишък от енергия.

сигурност

Loxone и Miele са помислили и за вашата сигурност. Благодарение на автоматизацията, може да се изключват електроуреди, например, да се фурната, когато напуснете сградата. Това значително повишава сигурността на вашия дом или бизнес сграда!

Информация за Miele

Miele е водещият в света доставчик на първокласни домакински уреди за готвене, печене, приготвяне на пара, охлаждане/замразяване, приготвяне на кафе, миене на съдове, пране и грижа за пода. Има също съдомиялни машини, пречистватели за въздух, перални и сушилни за търговска употреба, както и оборудване за почистване, дезинфекция и стерилизация за медицински заведения и лаборатории (Професионален клас).

Компанията е основана през 1899 г. и има осем производствени обекта в Германия, по един завод в Австрия, Чехия, Китай, Румъния и Полша, както и двата завода на италианското дъщерно дружество за медицински технологии Steelco Group. Продажбите през финансовата 2020 г. бяха
около 4,5 милиарда евро (от които в Германия: 29,5%). Miele е известна марка в почти 100 странисъс собствени търговски компании или чрез вносители. В семейната група от четвърто поколение работят около 20 900 души по целия свят, около 11 050 от които в Германия.

Обадете ни се