WiFi умен контакт 3500W (16A) – Shelly

Цена: 98 лв.

Умният WiFi контакт Shelly е предназначен за включване в стандартен контакт. Чрез него можете да управлявате дистанционно и изключително лесно различни електроуреди в дома ви по всяко време и от всяка точка на света. Контакта се настройва и свързва към вашата WiFi мрежа, а вие можете да го управлявате от вашия смартфон, компютър, таблет или ръчно чрез вграден бутон.

Какви уреди можем да управляваме чрез умния контакт? – можете да управлявате всички електроуреди, като предварително трябва да да се уверите че съобразрени с максималното натоварване на умния контакт. Примерни уреди – подвижна лампа, кафе машина, малка помпа,вентилатор, напоителна система и много други.

Възможни режими на управление: чрез директно включване/изключване през приложението инсталирано на вашия смартфон; автоматично включване/изключване при залез/изгрев, по време с предварително зададен график, ръчно чрез вграден бутон

Категория:

Описание

Техническа информация
• Управление на електроуреди през WiFi от смартфон, компютър, таблет или
всяко друго устройство, поддържащо HTTP и/или UDP протокол.
• може да се управлява и ръчно чрез вграден бутон.
• използва WiFi за свързване със средствата за управление на устройството.
• има вграден уеб сървър, през който потребителят може да настройва, управлява и наблюдава работата на устройството. Shelly има два режима на WiFi свързване – Access Point (AP) и Client Mode (CM)
• умният контакт може да бъде достъпен за наблюдение и управление, дори ако потребителят е извън покритието на локалната WiFi мрежа, стига WiFi рутерът да е свързан с интернет

plug-tech

Може да се използва Shelly Cloud функцията, която се активира през уеб интерфейса на устройството или през настройките в мобилното приложение. За регистрация и достъп до Shelly Cloud, потребителят може да използва едноименното мобилно приложение за Android и iOS, както и през браузър, чрез уеб сайта: https://my.shelly.cloud/.

Мобилно приложение
Shelly Cloud дава възможност да управлявате и настройвате всички Shelly устройства, независимо къде се намирате по света. Достатъчно е да имате интернет връзка и инсталирано приложение на вашия мобилен телефон.

Управление от едно приложение на всички Shelly устройства. Вижте още устройства, които можете да добавите към приложението:

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се