Water Sensor Air

Безжичен смарт датчик за наводнение – Water Sensor Air

Водният сензор има за цел да ви предпази от наводнения като ви информира незабавно при наличието на вода. Може да бъде поставен навсякъде благодарение на иновативната технология Loxone Air.

Категория:

Описание

Запазете дома си сух

Loxone Water Sensor Air открива изтичането на вода и незабавно информира Miniserver. След това избраните потребители се уведомяват чрез известие, телефонно обаждане или имейл. При желание, може да се озвучават различни помещения, с цял аларма, от аудио системата. Всички тези мерки имат за цел да дадат максимално много време за реакция, в случай на наводнение.

 

Смарт откриване на вода

Водният сензор може да бъде поставен навсякъде във вашия дом, ресторант, хотел или офис пространство. Идеален е за използване в перални, кухни, бани и дори котелни помещения. Loxone Water Sensor Air бързо открива течове от повредени уреди и спукани тръби. Сравнително малката инвестиция за този сензор може да ви спести много разходи причинени от щети.


Информация в реално време

Независимо от вашето местоположение, този сензор ще ви уведоми веднага, щом открие вода. Вие ще разполагате с повече време за реакция и по-малко щети.

 


Устойчив бутон

Loxone Water Sensor Air се захранва от батерия с бутони. Благодарение на енергоспестяващата технология Air, очакваният живот на батерията е до 2 години.

 


Иновативна въздушна технология

Оборудван със собствена безжична технология, Loxone Water Sensor Air може лесно да бъде интегриран във вашия смарт имот.

 


Лесна инсталация

Просто поставете сензора за вода, където е желаете. Той е лек, така че може лесно да се монтира на стена с помощта на лепяща лента или подложки.

 

Позиция и брой сензори за вода

Правилното разположение на водните сензори, до голяма степен определя тяхната ефективност. Когато планирате, препоръчваме да обърнете голямо внимание на това къде ще се използват сензорите.

 


* Молим, обърнете внимание: ако сензорът е напълно потопен във вода, той трябва да бъде заменен. За да тествате сензора, просто докоснете двата контакта с мокър пръст.

 

Приложението на Loxone


Предварителна аларма

В случай на пожар или наводнение, първо се осъществява повикване чрез услугата за обаждания и се изпраща известие. Бъдете винаги спокойни и информирани, дори и да не сте у дома.

 

Основна аларма

Вашият дом ще положи всички усилия да привлече вниманието. В случай на проблем, системата ще реагира с мигащи светлини, движение на щорите и алармен звук от музикалният сървър.

 

Всичко е наред

За ваше спокойствие, можете да проверявате състоянието на алармата, по всяко време, когато пожелаете.

 

 

В пакет получавате :

  • 1x Water Sensor Air
  • 1x CR2032 батерия
  • 1x Информация за продукта

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се