Touch Tree Anthracite

С Loxone Touch можете да управлявате всяка стая само с един компактен управляващ елемент. Продуктът е уникален и разполага с :

 • Капацитивната повърхност
 • 5 зони за докосване
 • Компактен дизайн
 • Вграден сензор за температура и влажност
 • Обратна връзка
 • Лесна интеграция
Категория:

Описание

Най-важният контролен елемент

С Loxone Touch можете лесно да контролирате вашата система. Капацитивната повърхност на продукта реагира бързо, затова само с едно докосване на някоя от петте зони ще управлявате осветлението, щорите, музиката и други компоненти от вашия дом. Вграденият сензор за температура и влажност допринасят още за уникалността на продукта.

 

 

Двойно и тройно докосване или допир с цяла ръка

Loxone Touch поддържа двойни и тройни кликвания или поставяне на цяла длан. Докосването с цяла ръка или на няколко зони наведнъж, на тъч позиционния ключ автоматично задейства само зададената за централна зона. Всеки ъгъл на Touch е вдлъбнат, така че всяка зона може лесно да бъде различена.

Пет точки за осъществяване на контакт

Loxone Touch има пет зони за натискане, които могат да бъдат конфигурирани според вашите нужди. Голямата централна зона за докосване би била страхотна за управление на осветлението, докато ъгловите зони са удобни за музика или щори, например.
 

Сензор за температура и влажност

Вграденият сензор за температура и влажност позволява на вашата система да реагира автоматично на промените в температурата и нивата на влажност. Можете да поддържате стаите хладни и свежи през лятото и уютен и топъл през зимата.

 

 

Инсталация и конфигурация

Правилната технология за всяко приложение. Благодарение на технологията Loxone Air and Tree, Loxone Touch се инсталира и пуска в експлоатация само за няколко минути. Loxone Touch се предлага в следните варианти:

 

Loxone Tree

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Loxone Air е специално разработена безжична технология, за автоматизация в инсталации, които не предоставят възможност за поставяне на кабели. Безжичната гама от продукти с интуитивен контрол не прави компромис с функционалността. Тази технология е перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.

 

Loxone Nano

Вариантът „за Nano“ е разработен специално за комбинацията с Loxone Nano IO Air или Loxone Nano Dimmer Air. За да захранвате Loxone Touch за Nano, трябва да го прикрепите към самия Nano, без дори да са необходими батерии.

 

Разлики във вариантите

Тип : Loxone Touch Tree Loxone Touch Air Loxone Touch for Nano
Най-подходящ за : Нови сгради Ремонти Ремонти
Захранване : 24VDC Батерия (CR2450) Чрез Nano
Сензор за температура и влажност : Да Да Не
T5-Стандарт : Да Да Да
Обратна връзка : Да Да Да

* Моля, обърнете внимание, че затвореният корпус на Loxone Touch Air може да забави измерванията за влажност. За бързо откриване на промени във влажността (например за контрол на вентилацията в банята), предлагаме сензор с отворен дизайн на корпуса като Loxone Sensor. Имайте предвид, че Loxone Touch е матова, бяла повърхност, възможно е да има цветни разлики при използване на други рамки.Препоръчваме да използвате матово бели рамки.

 

В пакет с Touch Tree получавате :

  • 1x 1x Loxone Touch Tree с включена рамка

   

  В пакет с Touch Air получавате :

  • 1x Loxone Touch Air + рамка
  • 1x CR2450 литиева батерия

   

  В пакет с Touch for Nano получавате :

  • 1x Loxone Touch за Nano с рамка