Touch Surface Air

Сензорен тъч модул за вграждане под повърхности – Touch Surface Air

Изключителен контрол, интегриран директно в обзавеждането на вашия дом. Touch Surface поставя революционната концепция на Loxone за сензорни тъч модули на една ръка разстояние. Независимо къде ще го вградите – върху кухненският плот или масичката за кафе, вие ще получите пълната функционалност на продукта :

 • Монтаж в твърдо обзавеждане или повърхности около дома ви
 • Възможност за контрол на осветлението, затъмняването, музиката и др.
 • Пет точки за осъществяване на контакт (и точка за активиране на допир)
 • Светодиоди за индикация на състоянието
 • Непромокаем и вградим под камък, дърво, керамика и стъкло
 • По желание – звукова обратна връзка
Категория:

Описание

Touch Surface – невидимият сензорен ключ

Представете си ключ, който е толкова съобразен с интериора на дома ви, че се смесва, до степен да бъде невидим. Изключителен контрол, интегриран директно в твърдото обзавеждане и повърхности на вашия дом. Независимо дали сте на кухненския плот, на масата в хола или до басейна – управлявайте вашия умен дом, където и да се намирате.

 

Разнообразни начини на употреба

Сензорният тъч модул може да се монтира на различни повърхности – камък, дърво, керамика и стъкло с дебелина 1-30 мм. Имате безброй идеи идеи къде да го поставите? Екипът на Loxone ви дава следните предложения за употреба:

Кухня

Ако ръцете ви са мокри, пълни с тесто, или пък сте в процес на разбъркване и добавяте подправки – няма проблем, все още можете да контролирате осветлението, затъмняването, музиката и дори абсорбатора, с няколко докосвания на кухненския плот.
Разработено в сътрудничество със Strasser Steine ​​- Touch Surface Air се интегрира директно във вашия кухненски плот.

 

Мебели

Няма да се налага да се изправяте от бюрото си, за да контролирате осветлението, сенките или музиката, когато сте в кабинета си. Сензорният тъч модул интегрира целия този контрол директно в бюрото ви, за да не се налага да ставате и да си нарушавате концентрацията.

 

Бъдете креативни

Вариантите за инсталиране на сензорния модул във вашия дом са (почти) неограничени! Използвайте въображението си и се наслаждавайте на възможностите на продукта.

 

Продуктови характеристики

Пет точки за осъществяване на контакт

Само с пет сензорни точки за допир, сензорният тъч ви предоставя възможност за контрол на една ръка разстояние. Точките на допир могат да бъдат зададени според вашите предпочитания – голямата централна точка за осветление, левите две точки за затъмняване и останалите две – за музика.

 

Точка за активиране

Не бихте искали да изключите осветлението докато разточвате тестото за пица на кухненския плот. Ето защо има функция за активиране, която позволява на петте допирни точки да са активни за няколко секунди – давайки ви достатъчно време за регулиране на осветлението или увеличаването на силата на звука на вашата любима песен, преди сензорът да бъде деактивиран отново.

Разбира се, допирната точка за активиране може да има друго действие – например, включване на абсорбатора.

 

Светодиоди за индикация на състоянието

Удобните светодиодни индикатори ще ви уведомят, когато петте точки за контрол са „будни“ и ще ви дадат визуално обратно броене до момента, в който точките са в режим на готовност.

 

Обратна връзка

Можете да изберете дали да получите звукова обратна връзка с щракване, за да потвърдите взаимодействието с Touch Surface.

 

 

Интуитивно използване

Страстта на Loxone към интелигентните домове се отразява във всичко, което правят, за да подобрят начина ви на живот. Резултатите също говорят сами за себе си.
За да извлечете максимума от Touch Surface Air, Loxone препоръчват Switch Standard. Централната точка за докосване да регулира осветлението, двете точки за докосване вляво за затъмняване и останалите точки отдясно за аудио.

 

Инсталация и конфигурация

Благодарение на технологиите Loxone Air and Tree, инсталацията и конфигурацията се правят за минути. Touch Surface Air се предлага в следните варианти:

Loxone Tree

Продуктите с Tree технологията са проектирани с елемент plug-and-play, когато се използват с други компоненти на Loxone. Конфигурирани са автоматично с мощната функция Loxone Config. Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Идеален избор, ако искате да добавите богат на функции смарт контрол на Touch Surface Air към вашия съществуващ умен дом или ако нямате възможност за окабеляване. Технологията е чудесна възможност за преоборудване с различни опции.

 

Захранване

Батерия

Батерията за Touch Surface Air ви дава всички предимства, без да е необходимо окабеляване. Батерийният пакет използва батерии 4xAA, като дава на сензорния модул цялата мощ, за да постигне впечатляващ контрол на една ръка разстояние от вас.

Зарядно

Съществува и опцията да използвате 24V универсален адаптер. Зарядното се предлага с дълъг 180 см кабел и се включва в 230V контакт.

 

 

Съдържание :

 • 1x Touch Surface Air/Tree с 3M лепило(залепите Touch Surface директно върху желаната повърхност)
 • 1x Стикер за лесен монтаж
 • 6x Оптични светлини
 • 1x Книжка с инструкции

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се