Touch & Grill Air

Сензор за грил с тъч дисплей – Touch & Grill Air

Първият сензор за грил с тъч дисплей, разработен специално за смарт домове. Не просто изпича месото съвършено, но разполага и с много функционалности:

 • Две висококачествени сонди, който служат за температурни сензори;
 • Интегриран таймер;
 • Пълна функционалност на приложението Loxone Smart Home;
 • Touch Pure за интуитивен контрол;
 • Акумулаторна батерия;
 • Работи самостоятелно.
Категория:

Описание

Първият сензор за грил с тъч дисплей, който успешно се интегрира във всяка смарт сграда

Всички онези, които са оставяли фино парче месо на барбекюто твърде дълго, знаят добре, че всеки момент е от значение. Loxone Touch & Grill разкрива потенциала ви на готвач всеки път, когато приготвяте пържола, котлет, бутче или бургер на барбекюто. Това е първият в света сензор за барбекю, разработен за истински смарт дом. Средно изпеченият стек отсега нататък няма да е случайност.

 

Открийте по-интелигентен начин за готвене

Насладете се на набор от функционалности

Сензорът за грил ще допълни вашия смарт дом. Продуктът притежава уникални характеристики и вероятно е най-гъвкавия сензор за готвене в света.

 

На барбекюто
Когато се използва като класически термометър за барбекю, вашият сензор ще гарантира, че можете точно да измерите готовността на всяко парче месо.
Какво по-хубаво от перфектно приготвена пържола? Две перфектно приготвени пържоли. Благодарение на двата температурни сензора на продукта, можете да получите две измервания едновременно.
Искате първия стек да е леко изпечен, а втория да е препечен ? Няма проблем. Ще имате цялата необходима информация на една ръка разстояние.
Веднага щом термометърът достигне желаната температура, ще бъдете уведомени чрез аларма и чрез приложението на Loxone. Ще получите известие, че вашето месо трябва да бъде извадено от фурната.

 

 

На терасата
След като гостите ви са удивени от невероятните ви готварски умения и стомасите им вече не къркорят, всеки може да започне да се отпуска и да се наслаждава на вечерта. Включително и ти.
С безжичния сензор можете да управлявате партито от върха на пръстите си – увеличете музиката или активирайте подходящо осветление. Ако времето позволява храната може да се приготвя и на терасата. Отвън е страхотно за тен, но обикновено не е толкова страхотно за електрически устройства. Не се страхувайте сензорът за грил е специално проектиран за употреба на открито. Висококачественият му корпус и стъклената повърхност са устойчиви на UV лъчи. Освен това има дълъг живот на батерията, така че събирането ви може да продължи и през нощта.

 

 

Във фурната
Лятото трябва да свърши, за съжаление. Така че за оставащите 51 седмици от годината се връщаме към изпитания метод на фурната. Сензорът за грил ще постигне отлични резултати без значение дали се използва извън или вътре във фурната. Разкошен неделен обяд за цялото семейство или торта за рождения ден на децата, вие ​​и вашите близки можете да се насладите само на най-перфектно приготвените ястия и лакомства.

 

 

В кухнята
С интегриран таймер, този универсален уред се превръща в практичен помощник за вашата кухня. След изтичане на зададеното време ще бъдете информирани чрез аларма и чрез приложението на Loxone. Освен това, ако слушате музика и искате да увеличите силата на звука, но ръцете ви са покрити с лепкаво тесто… не е проблем! Можете да регулирате силата на звука на вашия сензор за грил и като приключите с готвенето да го почистите с едно забърсване.

 

 

Бъдете креативни
Възможностите са почти безкрайни. Използвайте вашия gril senzor, за да проверите температурата на олиото за пържене, храната на вашето бебе или тази бутилка червено вино, която е стояла на плота и чака да бъде отворена.

 

Готви докато се забавляваш

Когато комбинирате сензора за грил с възможностите на вашия смарт дом, вие ще получите най-гъвкавия термометър за барбекю в света. За ваше удобство, всички основни функции – таймер, дисплей на температурата, часовник и аларма – работят и без да имате смарт дом. Благодарение на обширните самостоятелни функции, никога повече няма да ви се налага да се справяте сурово или препечено месо.

 

Следете температурата на готвене без да стоите до печката

 

Стоенето пред барбекюто, особено в горещ ден, е нещо, което не искате да правите повече от няколко часа. Благодарение на сензорът за грил не е нужно да пропускате забавлението, за да готвите.
Можете да си играете с децата или да използвате допълнителното време, за да се отпуснете със студена бира – с приложението на Loxone винаги ще знаете температурата на месото.

Следете температурата на готвене без да стоите до печката

 

Стоенето пред барбекюто, особено в горещ ден, е нещо, което не искате да правите повече от няколко часа. Благодарение на сензорът за грил не е нужно да пропускате забавлението, за да готвите. Можете да си играете с децата или да използвате допълнителното време, за да се отпуснете със студена бира – с приложението на Loxone винаги ще знаете температурата на месото.

Обърнете нужното внимание на вашите гости

 

Вашето градинско парти е в разгара си. Къщата и градината ви са пълни с гости, остроумни разговори и интересни дискусии. Вие – разбира се – искате да бъдете част от собственото си парти, без да се налага да стоите до скарата през цялото време или да вадите телефона си и да проверявате приложението
Когато вашето филе достигне идеалната температура, вашият дом може да намали музиката и да ви информира чрез преобразуване на говор, че е време да извадите ястието.

Характеристики и спецификации

Висококачествено стъкло

Потребителският интерфейс е изработен от висококачествено, закалено стъкло. Леко докосване е достатъчно за работа. Има керамично покритие на стъклената повърхност и пръстовите отпечатъци ще останат невидими.

UV устойчивост

Благодарение на висококачествените материали, използвани за направата на сензора, той е невероятно издръжлив. Освен това е устойчив на UV лъчи. Това означава, че е идеален избор за използване на открито.


Цифров дисплей

Благодарение на висококачествените материали, използвани за направата на сензора, той е невероятно издръжлив. Освен това е устойчив на UV лъчи. Това означава, че е идеален избор за използване на открито.


Интуитивен контрол

Цветното кодиране на температурните сензори и съответните гнезда прави използването на продукта невероятно лесно. След като сензорите измерят температурата, тя ще бъде изобразена в приложението на Loxone и на дисплея на устройството.


Горен бутон и светодиод за индикация

С докосване на горния централен бутон, цифровият дисплей може да се превключва или да се изключва напълно. Двата цветни светодиода показват коя температура се изобразява в момента.


Функция за аларма

Ако една от двете целеви температури е надвишена или не е достигната, ще се включи звукова аларма. Освен това ще получите незабавно известие на вашия смартфон, така че да сте информирани, където и да се намирате.
Вашият дом може да ви каже кога храната ви е готова, ако използвате сензора за грил заедно с озвучителната система на Loxone.


Интуитивен таймер

Долният централен бутон стартира таймера. Натиснете и задръжте, за да изведете таймера, след което задайте желаното време с помощта на четирите ъгъла на устройството. Ако искате да спрете таймера по-рано, просто натиснете и задръжте отново.


Дълготраен живот на батерията

Продуктът има вградена акумулаторна батерия, така че нищо няма да ви попречи да готвите и да се забавлявате. Дълготрайната батерия може да издържи няколко дни, без да е необходимо да се зарежда и можете да проверите нивото на батерията в приложението на Loxone.


Лесен за инсталиране

Сензорът е оборудван с технологията Loxone Air, което означава, че той може да бъде инсталиран с минимални усилия. Комбинацията от Air Technology и дълготрайната батерия означава, че продуктът може да се използва, където и когато пожелаете.


Висококачествени температурни сензори

Температурните сензори са цветно кодирани, така че винаги да знаете кое измерване се показва. Можете също така да закупите отделни температурни сонди, ако някога изгубите някоя.

Едно приложение за всичко

С приложението на Loxone можете да контролирате всичко във вашия интелигентен дом, независимо дали сте вкъщи или сте в движение. Сензорът за грил работи със същата концепция: няма нужда от друго допълнително приложение. Регулирате желаната температура, наблюдавайте текущите градуси, задавайте таймер, получавайте известия или следете температурната статистика. С приложението всяка функция на Touch & Grill е достъпна в дланта на ръката ви.

В пакет с Touch & Grill Air получавате :

  • 1 x Touch & Grill
  • 2 х температурни сензора (150 мм)
  • 1 x USB захранване (с 3 адаптера)
  • 1 x USB A към Micro B кабел (само за захранване)
  • 1 x Инструкция за употреба

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се