Smoke Detector Air

Безжичен смарт датчик за дим – Smoke Detector Air

Въздушният детектор за дим е с интегрирана технология Air, за да осигури по-голяма безопасност във вашия дом!
Работи на оптичен принцип, за да се открие по-рано пожарът. Автономен е и разполага с модул Loxone Air за интеграция. Продуктът използва 10-годишна батерия с дълъг живот.

Категория:

Описание

Смарт система за откриване на дим

Използвайки своята професионална измервателна система с 16 сензора, Smoke Detector Air безопасно и надеждно открива дим и температурни отклонения.
Изключително надежден продукт при спешни случаи – алармата за дим ви предупреждава със силна сирена и мигащ светодиод. Захранва се независимо, което означава, че ще продължи да работи в случай на прекъсване на електрозахранването.

 

Количество и положение на димните аларми

Ако се нуждаете от регулация на сградата, инсталирането на димни аларми трябва да се придържа към
НАРЕДБА № Iз-1971 ОТ 29 ОКТОМВРИ 2009 Г. ЗА СТРОИТЕЛНО-ТЕХНИЧЕСКИ ПРАВИЛА И НОРМИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ПОЖАР.
Има различни съображения за количество и разположение на димни детектори, ние ви предлагаме да поставите детектори за дим в следните области :

Коридор Всекидневна Спалня Място за отдих

 

Интегрира се перфектно, но работи като самостоятелно устройство

Благодарение на интегрирания модул Loxone Air, димната аларма се свързва към системата и при спешни случаи се изпраща сигнал до Miniserver. След това се използват допълнителни предупреждения като – отваряне на щори, включване на аварийно осветление и обаждане до вашия телефон.

 

Състояние на батерията

В пакета Smoke Detector Air е включена батерия с дълъг живот. Състоянието на батерията постоянно се изпраща на Miniserver. По този начин може да се следи нивото на батерията чрез приложението или уеб интерфейса. Когато батерията започне да се изтощава, вашият Miniserver ще ви предупреди : чрез телефонно обаждане, по имейл или с мигаща светлина.

 

Приложението на loxone


Всичко е наред

За ваше спокойствие, можете да проверявате състоянието на алармата, по всяко време, когато пожелаете.

 

Предварителна аларма

Ако бъде открит пожар, ще получите повикване на телефона си и известие до всички свързани устройства, като смартфон или таблет. По този начин веднага получавате информация за възможната опасност, дори ако не сте у дома.

 

Основна аларма

Системата Loxone може да използва други функции за автоматизация, когато се задейства пожарна аларма – мигане на всички светлини, отворени щори и завеси или пускане на алармен звук в цялата къща чрез музикалния сървър. Тази функционалност е служи за предупреждаване на обитателите на сградата за потенциална опасност.

 

В пакет получавате :

  • 1x Smoke Detector Air
  • 1x 9V батерия
  • Дюбели и винтове за монтаж

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се