Smart Socket Air Type F

Смарт контакт – Smart Socket Air
Type F

Автоматизацията на дома вече е възможна за всички, не е необходимо окабеляване. Изпробвайте първият интелигентен контакт с Air технология. Много мощен и превключваем.

Всеки Smart Socket Air има:

 • Мощно 16A реле (гнездо с мощност 13 Aomps)
 • Вграден температурен сензор
 • Вграден електромер
Категория:

Описание

Смарт контакт с безброй приложения

Smart Socket Air се интегрира лесно във вашия дом и в системата на Loxone. Свържете Air Base Extension с Miniserver и управлявайте новите си контакти безжично като използвате автоматични таймери или ръчен контрол чрез безплатното приложение Smart Home.
Този безжичен контакт е наистина умен. Tой позволява включването и изключването на устройства, но предлага и безброй други възможности. Например, използвайте вградения сензор за температура, за да контролирате отоплението във всяка стая, докато измервателят на мощността следи за вашата консумация на енергия.

 

Енергоспестяване
Smart Socket Air ви позволява да намалите захранването на контактите си. Когато си легнете и използвате бутона „лека нощ“, всичко в дома ви се изключва, спестявайки ви много електроенергия.

 

Филмов режим
Интегрирайте телевизора и осветлението си със Smart Socket Air и се насладете на безпроблемен „филмов режим“ с едно натискане на бутона. Ако не трябва децата ви да гледат телевизия, то със смарт контактът вече е постижимо, защото можете да контролирате включването и изключването.

 

Изключване
В забързаните сутрини, ако сте забравили сешоара включен, не се притеснявайте, защото Smart Socket Air Loxone автоматично ще изключи захранването, за да предотврати повреда.

 

Правилният избор за всяка държава

Smart Socket Air се предлага с 5 различни типа щепсели, така че е съвместим, където и да се намирате по света.

 

Технически характеристрики :

Mрежово напрежение :
 • 85 – 265 VAC .
Вграден сензор :
 • за температури от -20 ° C до 50 ° C .
Интегриран електромер :
 • (kW) .
Защита :
 • IP 20 (kW) .

 

В пакет получавате :

1 x Smart Socket Air

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се