Room Comfort Sensor Tree

Сензор за стаен комфорт – Room Comfort Sensor Tree

Стайният сензор е много подходящ за смарт контол на климата в стаята. Това устройство прави прецизно измерване на температурата, влажността и нивата на въглероден диоксид. Предавайки тази информация на „мозъка“ на вашата система си гарантира, че оптималният климат в стаята се постига денонощно. Сензорът е разработен специално за използване в проекти на Loxone и разполага с :

 • Възможност да измерва точна температура, влажност и CO2 ;
 • Бързо и лесно инсталиране и сдвояване ;
 • Смарт контол на климата в имота ;
 • Вечен, опростен дизайн .
Категория:

Описание

Мониторинг на температурата, влажността и въглеродния диоксид

Room Comfort Sensor Tree има вграден сензор за температура, влажност и въглероден диоксид *. Tочно измерените стойности могат да автоматизират климата в стаята за нула време.
Доказано е, че комфортните температури заедно с отличното качество на въздуха оказват влияние върху човешкото здраве и настроение.

* Измерването на CO2 е налично само при Tree варианта.

 

Идеи за приложения

Умен дом

Свежият въздух и оптималните температури носят добро усещане, спокойствие и настроение. Вместо да отваряте прозореца след горещ душ, интелигентният дом автоматично ще регулира температурата, влажността и качеството на въздуха.

 

 

Офиси и бизнес помещения

Концентрацията е от решаващо значение във всяка продуктивна работна среда. Осигурете за вашия офис или бизнес помещение доброкачествен въздух.

 

 

Смарт автоматизация

Надеждните записи на данни, направени от Room Comfort Sensor, означават, че могат да бъдат изпълнени безброй персонализирани изисквания. Независимо дали става въпрос за непрекъснато наблюдение на температурата или определяне на точната влажност на въздуха.

 

 

Пълен контол през приложението

 

С различните стойности, измерени от сензора за комфорт в стаята, вашият дом ще работи автоматично. Вие не е необходимо да правите нищо, устройството ще ви осигури перфектния климат във всяка стая през целия ден.
Разбира се, дава ви се възможност да регулирате и ръчно температурата в приложението.

 

Инсталация и конфигурация

Благодарение на технологиите Loxone Air and Tree, Loxone Touch се инсталира и пуска в експлоатация само за няколко минути. Loxone Touch се предлага в следните варианти:

 

Loxone Tree

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Loxone Air е специално разработена безжична технология, за автоматизация в инсталации, които не предоставят възможност за поставяне на кабели. Безжичната гама от продукти с интуитивен контрол не прави компромис с функционалността. Тази технология е перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.

 

Различни варианти

 

Тип : Room Comfort Sensor Tree Room Comfort Sensor Air
Температурен сензор : Да Да
Сензор за влажност : Да Да
Сензор за въглероден диоксид : Да Да
Захранване : 24VDC Батерия (2x 1.5 AAA) или 24VDC

В пакет с Room Comfort Sensor Tree получавате :

 • 1x Room Comfort Sensor Tree
 • 1x Рамка за стена
 • 1x Стойка за стенен монтаж

В пакет с Room Comfort Sensor Air получавате :

 • 1x Room Comfort Sensor Air
 • 1x Поставка за уреда, без нужда от монтаж(с нея може да работи, където го поставите)
 • 1x Рамка за стена
 • 1x Стойка за стенен монтаж
 • 2x AAA Батерии

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се