Remote Air

Дистанционно за управление на смарт контролер – Remote Air

Бързо, лесно и дистанционно управление за вашия умен дом с Remote Air. Продуктът разполага с :

 • Пълен контрол с 5 адаптивни бутона
 • Постоянна готовност за работа – на една ръка разстояние
 • Контрол на осветлението, алармата, музиката и др.
 • Безжична технология Loxone Air
Категория:

Описание

Пълен контрол

Дистанционното управление на Loxone ви дава възможност да контролирате функциите за автоматизация на вашия умен дом или друг тип сграда. Можете да присвоите функциите на петте бутона, както пожелаете и ви е удобно или да се придържате към стандартните настройки. От разстояние можете да движите щорите, да си пускате любимата песен, да променяте осветлението и да добавяте още много действия, които да улеснят ежедневието ви.

Винаги на една ръка разстояние

Дистанционното винаги ще ви е под ръка и готово за употреба. Едно кликване и вече имате контрол над цялата система на Loxone. Отворете щорите или гаражната врата, променете светлинното настроение, активирайте алармената система и др.

Технологията Loxone Air

Продуктът е създаден с помощта на безжичната технология Loxone Air, която е специално разработена за системите на Loxone. Използвайки Miniserver или Miniserver Go, дистанционното ще функционира като удобен контролер за вашия дом.

Лесен за използване

В жилищна или търговска сграда, автоматизирана с Loxone, управлението е в дланта на ръката ви. Умното дистанционно управление може да контролира безброй функции според вашите изисквания. Независимо дали става въпрос за осветление, щори, гаражна врата или аларма за сигурност.

 

Вътрешен двор или тераса

Извън сградата дистанционното отново ще работи. Светлини включени или изключени, капаци нагоре или надолу, музика включена или изключена… Толкова е удобно, бързо и лесно!

 

Гараж

Едно от възможните приложения на това интелигентно дистанционно управление, което се основава на системата Air, е управлението на вашата гаражна врата. С едно щракване можете да отворите или затворите вратата на гаража, докато сте вътре в колата си.

 

Активирайте алармата

Активирайте или деактивирайте алармената си система. Едно щракване на интелигентното дистанционно управление включва или изключва алармата за сигурност. Външното осветление ще мига два пъти, за да знаете, че алармената система е включена.

 

Многозонова аудио система

С едно щракване можете да включите или изключите музикалната система във вашия смарт дом. Да сменяте песни или направо да промените източника… Звучи страхотно, нали?

 

Съдържание :

 • 1x Remote Air
 • 1x CR2032 литиева батерия

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се