Nano Dimmer Air

Едноканален модул Air – Nano Dimmer Air

Модулът се интегрира лесно със съществуващото осветление във вашия умен дом, за да създаде светлина отговаряща на вашето настроение. Той използва :

 • Технологията Loxone Air – идеалното решение за модернизация
 • Перфектна комбинация с Loxone Touch Nano
 • Димер за водещ или заден край
 • Едноканален димер
 • Сертифициран и тестван
Категория:

Описание

Модернизирано смарт осветление

Светлината влияе на вашето здраве и настроение. С Loxone Nano Dimmer Air ще се наслаждавате на страхотно осветление. Благодарение на интегрираната безжична технология, Nano Dimmer Air е подходящ за модернизатори и може да бъде интегриран в жилищна или търговска сграда без големи усилия и нужда от окабеляване.

Затъмняване – различна интензивност на светлината, подходяща за всякакви поводи. Дава ви възможност да сте креативни и да създавате лични светлинни настроения.

Плавен преход – крива за плавно затъмняване, което не дразни очите и не вреди на зрението.

Нощна светлина – ако е необходимо, можете да включите приглушено осветление през нощта – достатъчно, за да се ориентирате и да си вземете среднощно хапване, например. Тази светлина няма да ви създаде дискомфорт, нито ще събуди останалите обитатели на имота, нито ще ви донесе няк

 

Перфектно съвпадение

Loxone Nano Dimmer Air е водещ или заден димер за електрически крушки. Той е с размери 53 x 53 x 31 mm и приляга идеално в кухината зад повечето осветителни ключове.

 

Loxone Touch и Nano Dimmer Air

Loxone Touch за Nano /петпозиционният сензорен, тъч ключ/ може да бъде включен директно в Nano Dimmer Air. Ще ви предостави пълна функция на капацитивната повърхност на докосване, пет точки на допир и обратна връзка при щракване.

 

Тестван за енергоспестяване и безопасност

Компактен дизайн, който отговаря на всички стандарти за безопасност и CE. И този и останалите продукти на Loxone Air са оптимизирани за ниска консумация на електроенергия. В режим на готовност необходимата енергия за Nano Dimmer Air обикновено е 0,4 W.

 

Съдържание :

 • 1x Nano Dimmer Air
 • 1x Упътване за употреба

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се