LED Spot RGBW Tree

Led спот RGBW – LED SPOT RGBW TREE

Loxone RGBW LED Spot Tree предлага фокусирана топла, бяла светлина и дифузна цветна светлина, за да осигури несравнимо осветление. Пожароустойчив продукт е и отговаря на изискванията на UL263 & BS 476-20 (60 минути). С нисък монтажен профил (40 мм) е, за да бъде използван в различни видове строителство. Има висока светлинна мощност, плавно затъмняване и дълъг „ живот “ (25 години).

Категория:

Описание

Впечатляващо осветление с индивидуална конфигурация

С изцяло новият LED Spot RGBW Tree ще се наслаждавате на страхотно осветление във всяка стая. Осветлението е адаптивно, защото има изключително естествени цветове и пълно, плавно затъмняване. Вграденият димер осигурява крива на затъмняване, която е значително по-плавна от тази на общоприетите методи за понижаване на светлината.

 

Перфектно осветление във всяка стая

Пълния и плавен диапазон на затъмняване, както и избора от милиони цветове, прави LED Spot RGBW Tree подходящ за всяка стая.

 

Баня

С милиони цветови комбинации, LED Spot може да създаде ефектни светлинни настроения. Например, може да зададете синя сутрешна светлина и топла червена – за вечер.

 

Всекидневна

Благодарение на плавната и нежна крива на затъмняване можете да създадете приятна обстановка в хола. Преминете от ярка светлина за четене към приглушена светлина, когато е време за филм.

Кухня

Що се отнася до приготвянето на храна и готвенето, пълната топла бяла светлина със 100% яркост е точно това, от което се нуждаете, а LED Spot RGBW Tree е много подходящ за осветяване на кухнята.

 

Изключителен цвят или топла бяла светлина

LED Spot RGBW впечатлява с елегантен, вечен дизайн, но освен с него разполага и с RGB и бели светодиоди. Ако търсите близка до естествената светлина или акцентно осветление, то този продукт е фантастична опция за вас.

Дифузно, меко, цветно осветление

Разпръснатото цветно излъчване осигурява комфортна, мека светлина, която е достатъчно въздействаща, без да е поразителна и да дразни очите ви. Изберете от милиони различни цветове, които да отговарят на вашето настроение.

Фокусиранa, топла бяла светлина

LED Spot RGBW Tree има отделен топло-бял LED изход, с помощта на който се доставя по-фокусирана, ярка и ясна светлина. Освен това, е напълно димируем продукт, което го прави много енергоспестяващ и лесно регулируем.

 

Високо качество и максимална енергийна ефективност

LED Spot RGBW Tree напълно ще промени външния вид и усещането на една стая. Високото нито на гъвкавост и многото цветове, не променят факта, че вашето осветление, ще бъде максимално енергоефективно. LED Spot е със страхотен дизайн, който лесно се съчетава с всякакъв интериор. Екипът на Loxone са проектирали и управление на топлината на осветлението, за да осигурят по – дълъг живот на осветителните тела.

 

3000K

за перфектна бяла светлина

A+

оценка за енергийна ефективност

МИЛИОНИ

цветови комбинации за впечатляващо осветление

25,000

работни часове за дълъг живот

 

Винаги готов за работа

LED Spot RGBW използва наградената технология Tree, която е много лесна за инсталиране. Красотата на Loxone Tree се изразява в това, че се използва минимално окабеляване и максимална функционалност. Не се изискава отделен димер. Комуникацията и захранването на съответните периферни устройства могат да се доставят чрез Loxone Tree Cable. Този метод на инсталация, препоръчан от производителя, означава, че всяко място ще може да бъде адресирано индивидуално, така че дори след инсталацията ще можете да преконфигурирате местата в групи, ако изискванията на помещението някога се променят.

 

 

В пакет получавате :

  • 1x LED Spot
  • 4x Lever Connectors

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се