LED Ceiling Light RGBW Air

Смарт Led плафон RGBW – LED Ceiling Light RGBW Air

Продуктът има вградени сензори за движение и яркост. Стилен дизайн с бяло или антрацитово покритие, в който се съхраняват най-новите технологии. Висока мощност и пълноцветна, LED, таванна светлина са всичко, което може да поискате от едно осветление. Разпространението на светлината е равномерно, благодарение на висококачествен дифузор. LED Ceiling Light може да бъде затъмнен много плавно и нежно, без да дразни зрението ви.

Категория:

Описание

Нека бъде светлина!

Повече от сто години обикновената крушка променя начина ни на живот. Таванната светлина на Loxone ще ви
изпрати в ерата на автоматизацията . Представяме ви просто решение за красиво осветление в изящен дизайн, на който да се наслаждавате във всяка стая.
Дали помещението ви трябва да свети в топла, бяла светлина или да блести с цветно, акцентно осветление, зависи от вас. Интензивността може да се регулира според личните ви нужди – от ярка до дискретна светлина във фонов режим.
LED Ceiling има и други приложения, освен „просто да свети“ – работи и като интелигентен будилник или безшумен звънец.

 

Вграден сензор за движение

Сензорът за движение е неразделна част от автоматизираните функции. С използването на таванната светлина Loxone няма нужда от отделен сензор за движение, тъй като той вече е интегриран в осветителното тяло. Изключително гъвкав е и се адаптира перфектно според вашите нужди.
Представяме ви, част от възможностите, които предоставя сензорът за движение в LED Ceiling Light :

 

Аларма

Защита за вас и вашето семейство. Вграденият сензор за движение може да открие потенциални нарушители. Ако бъде открит нежелан гост, Loxone ще предприеме действия чрез мигане на светлините и възпроизвеждане на силен звук. Разбира се, ако това се случи и не сте вътре, ще получите известие на телефона си.

 


Осветление

Измерват се автоматично нивата на осветеност и щом влезете в някоя стая, при необходимост, ще се включи допълнително осветление. Смарт контролът работи за всички осветителни тела с марката на Loxone.

 


Многозоново аудио

Изслушването на любимата ви песен е чудесен начин да започнете деня си. Когато влезете в банята си сутрин, любимият ви плейлист може да започне да се възпроизвежда.

 


Други

LED Ceiling Light е създаден специално за автоматизация на дома и сградите. Ще се насладите на много интересни и полезни функции като интелигентна нощна лампа, например. Колко хубаво би било ако трябва да ставате посред нощ, меката, приглушена, автоматична светлина да ви насочи към кухнята за среднощна закуска.

 

Вграден сензор за яркост


В допълнение към сензора за движение, таванната светлина има и сензор за яркост. Това измерва съществуващите нива на осветеност в една стая, за да се определи дали е необходимо допълнително осветление.

Широко зрително поле – 360 ° зрително поле и ъгъл на лъча 110 ° (което съответства на 8-метров диаметър при височина на тавана 3 м). Регулируема чувствителност от 4 нива.

 

Отчитане на яркостта – висококачествен сензор за яркост с обхват на измерване от 0,045 Lux до 188 000 Lux.

 

Технология на Loxone – продуктът се предлага с технология Air and Tree. Лесно се интегрира и е устойчив във времето.

 

Инсталация и конфигурация

Независимо дали става въпрос за ново строителство или ремонт правилната технология за работата е изключително важна. Благодарение на Loxone Air и Tree вие имате технология от ново поколение с лесна инсталация и конфигурация.

 

Loxone Tree

Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Loxone Air е специално разработена безжична технология, за автоматизация в инсталации, които не предоставят възможност за поставяне на кабели. Безжичната гама от продукти с интуитивен контрол не прави компромис с функционалността. Тази технология е перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.

 

Малък размер с голяма мощност

Мощните светодиоди могат да осигурят достатъчно светлина за всяка ситуация. Най-ярка е сравнима с крушка от 130 W.

3000K

за перфектна бяла светлина

A+

оценка за енергийна ефективност

МИЛИОНИ

цветови комбинации за впечатляващо осветление

25,000

работни часове за дълъг живот

 

В пакет с LED Ceiling Light RGBW Air получавате :

  • 1x LED Ceiling Light
  • 3x Винта

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се