IR Control Air

Безжичен инфраред модул – IR Control Air

С Loxone IR Control Air може да контролирате всички устройства от дома ви, които използват инфрачервени лъчи – от телевизора и AV оборудването до климатика! Продуктът изпраща и получава инфрачервени сигнали като комуникира чрез безжичната технология Loxone Air.

Категория:

Описание

IR контрол за автоматизация на дома и сградите

Поемете пълен контрол над всички инфрачервени устройства в жилищни и търговски инсталации с Loxone IR Control Air. Можете да управлявате телевизори, мултимедийни устройства, климатични системи и много други – като всичко това е безжично!
Loxone IR Control Air се настройва и като традиционно дистанционно,  за да активиране или контролирате други функции за автоматизация като част от системата на Loxone. Това включва управление на щорите и осветлението например.

 

Loxone IR Control Air в действие

Кино за секунди

Активирането на „режим на филм“ в интелигентен дом, контролиран с Looxne, не само ще приглуши светлините, но и ще включи необходимите AV устройства за домашно забавление.

 

 

Управление

IR Control Air, лесно се управлява климатизацията, където и да се намирате.

 

Автоматизация

В сграда, автоматизирана с Loxone, Miniserver управлява климатизацията, вентилацията и други инфрачервени устройства, които иначе би трябвало да се управляват ръчно с помощта на дистанционно управление.

 

Смарт изключване

С натискане на един бутон, можете да изключвате телевизора с дистанционно управление и да контролирате всички други свързани устройства за домашно забавление.

 

В пакет получавате :

 • 1x Loxone IR Control Air
 • 1x USB захранване
 • 1x Mикро USB кабел
 • 4x Външен IR двоен предавател (дължина на кабела 2m / 6.5ft) за закрепване към приемника
 • 1x Външен IR приемник (дължина на кабела 1,5 м / 4,9 фута)

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се