Alarm Siren Air

Алармена сирена Air – Alarm Siren Air

Задължителното допълнение за цялостна и надеждна защита от влизане с взлом. Със силен алармен сигнал и мигаща светлина вашият умен дом ще бъде готов да се защити и да изплаши потенциалните крадци.Продуктът притежава :

 • Силен тон на алармата
 • Ярка мигаща светлина
 • Защита от фалшификация
 • Визуално предупреждение
 • Бърз и лесен монтаж
Категория:

Описание

Алармена сирена – надеждна защита от взлом

Алармената сирена на Loxone помага на интелигентните домове и бизнеси да изградят сигурна защита. Мигащи LED светлини и висок тон на алармата са средствата за уплаха на потенциални крадци. Сирената е задължително допълнение за сигурност, което предлага всестранна защита в интелигентни домове, търговски помещения и други типове сгради.

Етапи на защита

Активирайте алармата

Алармената система се активира с функцията ‘House Off’, чрез сензорния ключ или от приложението. Просто и сигурно.

Етап 1: Безшумна аларма

Ако домът ви открие потенциален нарушител, ще бъдете информирани веднага чрез push известие на вашия смартфон.

 

 

Етап 2: Звукова аларма

Алармената сирена започва да звучи с пълна сила, за да привлече вниманието на минувачите. Тонът на алармата ще се чува във всички стаи, благодарение на многозоновото аудио. Можете да изберете ,освен алармата да получите телефонно обаждане, за да ви предупреди за потенциалния проблем.

Етап 3: Визуална аларма

На този етап светодиодите в алармената сирена ще започнат да мигат. Автоматично ще се вдигнат щорите, за да бъде видимо всичко в сградата. Имотът ви ще бъде забелязан, ако има нежелан гост.

Алармата е изключена

Имайте предвид, че алармата ви е изключена в приложението на Loxone. Можете да я включвате или изключвате, както желаете.

 

Добро позициониране за максимална ефективност

Поставена на видно място от външната страна на дома ви, алармената сирена ще действа като видимо възпиращо средство срещу потенциални нарушители. Наличието на интелигентна функционалност за сигурност е едно, но наличието на възпиращо средство може да означава, че потенциалните крадци дори не се приближават достатъчно, за да задействат алармата.

 

Четири функции за безопасност

Ярка мигаща светлина

В случай, че се задейства алармата за кражба, три силни светодиода започват да мигат с максимална яркост. Тези светодиоди са надеждни за години напред.

 

Силен звук

Всеки натрапник веднага ще разбере, че е избрал грешния дом, благодарение на силен алармен сигнал. Звукът е достатъчно силен, за да накара нарушителите на закона да се откажат.

 

Сензори за фалшификация

Ако някой се осмели да опита да подправи вашата алармена сирена, веднага ще се задейства силен тон на сирената. Ще получите известие и на вашия смартфон.

 

Водоустойчивост

Когато е инсталиран правилно, корпусът IP44 е едновременно устойчив на пръски и защитен от конденз.

Инсталация и конфигурация

Благодарение на технологиите Loxone Air and Tree, инсталацията и конфигурацията се правят за минути. Touch Surface Air се предлага в следните варианти:

Loxone Tree

Продуктите с Tree технологията са проектирани с елемент plug-and-play, когато се използват с други компоненти на Loxone. Конфигурирани са автоматично с мощната функция Loxone Config. Наградената Loxone Tree е топология на окабеляване в свободна форма. Намалява се кабела, необходим за създаване на автоматизация – независимо от типа на обекта и неговите размери. Идеален вариант за ново строителство.

 

Loxone Air

Идеален избор, ако искате да добавите богат на функции смарт контрол на Touch Surface Air към вашия съществуващ умен дом или ако нямате възможност за окабеляване. Технологията е чудесна възможност за преоборудване с различни опции.

 

В пакет с Alarm Siren Air/ Tree получавате :

 • 1x Alarm Siren Air/ Tree
 • 2x 3M конектор за край на проводника UY2
 • Монтажен комплект (4x анкерa и винта)

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се