Air Base Extension

Разширение за безжична технология – Air Base Extension

Air Base Extension работи със собствена безжична технология, която е разработена специално за проекти на Loxone. Тя се използва при преоборудване или разширяване на имоти. Разширението позволява:

 • По всяко време да бъдат свързани до 128 устройства
 • Лесно да се настроят устройствата към разширението с безплатния софтуер Config
 • По-голямо покритие благодарение на „mesh networking technology“
 • Ниска консумация на енергия, защото използва собствени безжични чипсети
Категория:

Описание

Перфектно решение за преоборудване

Loxone Air е специално разработена безжична технология. Тя позволява създаването на автоматизация в инсталации, които може да не предоставят възможност за изтегляне на кабели. Безжичната гама от продукти предлага интуитивна автоматизация и контрол, без компромис с функционалността, което прави Air технологията перфектното решение за модернизиране и обновяване на проекти.
Air Base Extension може да бъде инсталиран с Miniserver, за да въведе Loxone Air технологията в инсталацията, или да бъде свързан с Miniserver Go, за да разшири съществуващите вече възможности.

 

Надеждно безжично решение

Loxone Air се основава на двупосочна мрежеста технология. Всяко устройство с постоянно захранване помага да се разшири отпечатъкът на безжичния сигнал. Резултатът е надеждна и добре поддържана гама от продукти с марката Loxone . Въпреки, че не е възможно да се вземат предвид всички инсталационни среди, технологията зад Loxone Air със сигурност ще осигури идеално решение за безжична автоматизация.

Loxone Air технология

За разлика от други безжични комуникации, като Wi fi, Loxone Air технологията е разработена специално за проекти на Loxone и следователно е несравнима опция за безжична автоматизация.

Минимална консумация

Всички Loxone Air устройства са проектирани да бъдат енергоспестяеми. Комплектът чипове на всяко устройство и съответният софтуер осигуряват ниска консумация на енергия.
Изключителена скорост

Можете да очаквате изключително бърза комуникация между периферните устройства и Miniserver Go. При натискане на бутон действието се извършва почти веднага.

Специално разработенa за проекти на Loxone

Технологията Loxone Air и всички Air устройства са проектирани да работят безпроблемно заедно и да предоставят изключителна функционалност. Бързо се включват в проекти на Loxone.

Готови за бъдещето

Всички Air устройства могат да получават безплатни актуализации на софтуера. Това гарантира, че те са готови за бъдещето с най-новите функции и функционалност.
Мрежеста технология

Всяко периферно устройство, което е постоянно свързано към електрическата мрежа, може да увеличи обхвата и надеждността на сигнала.
Шифровано

Цялата комуникация между устройствата Loxone Air е напълно криптирана с помощта на IPSec. Това е настоящият индустриален стандарт за сигурни мрежови комуникации.

 

Богата продуктова гама

С Loxone получавате нещо повече от смарт автоматизация. Можете да закупите изключителна гама от продукти, които са проектирани да предоставят цялостна система. От модерна технология за LED осветление до криптирани устройства за контрол на достъпа и наградени интерфейси за управление. Продуктовата гама на Loxone непрекъснато се развива, за да предложи най-доброто цялостно решение за автоматизация. Всички продукти работят в хармония както от хардуерна, така и от софтуерна гледна точка.

Съдържание :

  • 1x Air Base Extension
  • 1x SMA антена

  ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

  За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
  Обадете ни се