Умен контакт Fibaro

С умния контакт на Fibaro може да контролирате дистанционно вашите електроуреди през телефон или таблет.
Функцията за таймер осигурява включването на желания електроуред в точно определен за вас час.
Функцията електромер ви предоставя възможност да следите текущата и натрупата електроенергия на управляемия уред, както и да го предпазвате от токови удари.

Категория:

Описание

Властелинът на електричеството

Умният контакт е един от най-популярните модули на системата за домашна автоматизация Fibaro. Той е най-компактното устройство от този тип на пазара. Чрез него можете да включвате и изключвате електроуредите си дистанционно през телефон или таблет, или през някое от дистанционните управления на Fibaro – бутонът The button, дистанционното управление Keyfob или жестовото дистанционно Swipe. Контактът може да се управлява и чрез предварително програмирани сценарии.

 

Кой нарисува тази дъга

Изключителният дизайн на умния контакт и осезаемото усещане за високо качество и лукс са допълнени от една функция на устройството, която съчетава естетика и функционалност. Контактът е оборудван с лед осветление, което променя цвета си в зависимост от консумираната мощност на включения електроуред. Така само с един поглед може да разберете в какъв диапазон е консумацията на даден уред. Син цвят означава около 80 вата, зелен – 210W, жълт 550W, оранжев – 1250W, червен – 2000W и лилав над 2300W. Максималната препоръчителна консумация, която контактът поддържа при постоянна консумация е 2500W, а максималната пикова консумация е 3000W. Излъчваната светлина е мека и нежна във всичките и цветове, и внася уют и хармония в нощната домашна обстановка.

Безкрайни възможности
Умният контакт може да ви бъде верен помощник в ежедневието. Сценариите за употребата му са ограничени само от въображението ви. Например сутрин в определен час може да ви включи тостера и кафемашината и докато се приготвите за работа да ви очаква закуска и ароматно кафе. Интересна опция е и да контролирате времето за телевизия или електронни игри на децата си. Възможностите са безброй. Важна функция на умния контакт е също така следенето на месечното енергопотребление и оптимизирането на включване и изключване на устройства с цел по-ниски разходи за електричество. Контактът разполага и с вградена защита срещу токови удари, което е чудесна застраховка за скъпите ви електроуреди. Помислено е и за малките изследователи – умният контакт е снабден с механизъм за покриване на отворите за щепсела, като по този начин децата не могат да ги достигнат и да се наранят.

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се