Стаен сензор за температура, влажност и въглероден диоксид AERASGARD RFTM-CO2-W

Сензорът е с активен / превключващ изход и автоматично калибриране, което може да се деактивира ако желаете. Продуктът има елегантен пластмасов корпус с поставен капак и дисплей по избор. С точност определя съдържанието на въглероден диоксид във въздуха и категоризира качеството в три нива на VOC чувствителност (ниско / средно / високо). Определя температурата (0 … + 50 ° C), както и относителната влажност на въздуха (0… 100% rH). Измервателният преобразувател превръща измерените стойности в стандартен сигнал от 0 -10 V или 4 … 20 mA.

Сензорът се използва в офиси, хотели, бизнес сгради, апартаменти, магазини и други обексти. Той оценява вътрешния климат и по този начин ви спестява електроенергия и пари.

Категория:

Описание

Дългосрочен, стабилен и цифров сензор за влажност ,температура и въглероден диоксид с гарантирано точни резултати

Измерването на въглероден диоксид се извършва с помощта на оптичен NDIR сензор ( с недисперсна инфрачервена технология). Обхватът на откриване е калибриран за стандартни приложения като наблюдение на жилищни стаи и конферентни зали.
Качеството на въздуха се определя от VOC сензор (смесен газов сензор за летливи органични вещества). Този сензор определя и класифицира натоварването на въздуха в помещението. Взема под внимание замърсени газове като цигарен дим, изпотяване на тялото, издишан въздух, пари на разтворители, емисии от строителни компоненти и други.

Предлагаме ви следните варианти:

Тип 
Дисплей 
RFTM-CO2-W
Не
RFTM-CO2-W LCD
Да

    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се