Смарт регулатор против наводнение – Grohe sense guard

Цена: 1049 лв.

GROHE Sense Guard – ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ВОДЕН РЕГУЛАТОР, който незабавно спира водата в случай на спукана тръба, засича и Ви уведомява за леки течове, предпазва от замръзване и следи консумацията.

Спукана тръба е причина за голям процент от щетите при наводнение и носи след себе си огромни разходи. Капещото кранче, което пуска по капка в секунда, може да изхаби повече от 11 000 литра вода за година. С това количество вода може да се изкъпете 180 пъти!

Течащата тръба, заедно с течащите кранчета, душове или тоалетни, причиняват 28% от щетите, свързани с вода. Често тези минимални протечки могат да продължат с години, като с времето стените или подът напълно прогизват и възникват огромни щети. GROHE Sense Guard засича своевременно течовете, като по този начин може да откриете проблема и да го отстраните.

 

Категория:

Описание

GROHE SENSE GUARD

Спукана тръба е причина за голям процент от щетите при наводнение и носи след себе си огромни разходи. Капещото кранче, което пуска по капка в секунда, може да изхаби повече от 11 000 литра вода за година. С това количество вода може да се изкъпете 180 пъти! Течащата тръба, заедно с течащите кранчета, душове или тоалетни, причиняват 28% от щетите, свързани с вода. Често тези минимални протечки могат да продължат с години, като с времето стените или подът напълно прогизват и възникват огромни щети. GROHE Sense Guard засича своевременно течовете, като по този начин може да откриете проблема и да го отстраните.

 

  
Монтирането на устройствата GROHE Sense из цялата къща става лесно. Въпреки това, Ви препоръчваме да използвате услугите на професионален специалист, който да монтира GROHE Sense Guard.

Един поглед на смартфона Ви казва всичко, което трябва да знаете: водата е спряна и вие може да си отдъхнете.

Освен това GROHE Sense Guard веднага изпраща съобщение чрез приложението GROHE ONDUS в случай на засечен теч – независимо дали става въпрос за малко прокапване, или спукана тръба.

 

КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ЗАСКРЕЖАВАНЕТО?

GROHE Sense Guard усеща температурата на водата, когато тя влиза в къщата, и ви предупреждава своевременно за риска от идваща заскрежена вода.

Заскрежаването (замръзналата тръба) се получава най-често в стаи, които не се посещават редовно – като мазета или вилни къщи, които стоят празни през повечето време.

На всеки 24 часа се извършва проверка за микротечове. Резултатът може да зависи от материала на тръбите, обема и други характеристики на тръбопроводната система. Откриването на микротечове в повечето случаи е ограничено до системата за студена вода. Комбинирайте с GROHE Sense, за да наблюдавате потенциалното нарастване на влажността във времето.

Скоростта на засичане зависи от общото потребление на вода в дома. Постигнете по-висока скорост на откриване посредством комбиниране на инсталацията с GROHE Sense на критични места.    ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ

    За въпроси и поръчки можете да се свържете с нас на телефон +359 887 997 893 или да ни изпратите запитване:
    Обадете ни се