background
Смарт системи за офиси и бизнес сгради
Ефективна автоматизация за смарт офис и бизнес

Ако изберете продуктовата гама на Loxone ще имате универсално, работещо и ефективно решение. За собственик на бизнес това означава повече комфорт за служителите и повече икономии на разходи за електроенергияенергия. Автоматизацията на офиса с технологи, работеща във фонов режим, ще направи вашия бизнес по-рентабилен без допълнителни усилия от ваша страна.

Поддържайте здравословна работна среда
Автоматични_щори_икона
Автоматизирани щори

Щори от всякакъв тип могат да бъдат интегрирани за автоматично придвижване нагоре или надолу в зависимост от позицията на слънцето и температурата. Това помага да поддържате в смарт офиса комфортна температура, използвайки по-малко енергия.

Яркост
Осветление

Интелигентното офисно осветление може да повиши производителността в офиса. С правилния баланс на яркото, хладно осветление можете да подобрите фокуса на служителите. Освен това осветлението се контролира ефективно, така че не се губи енергия, ако никой не е в стаята или ако вече има достатъчно естествена светлина.

Вентилация_икона
Kонтрол на венилацията

Благодарение на ROOM COMFORT SENSOR TREE , системата на Loxone автоматично ще поддържа приятно и здравословно качество на въздуха. Благосъстоянието на вашите служители е приоритет при създаването на здравословна работна среда.

Други_възможности
Винаги точни данни

Сензорите непрекъснато записват точни измервания. С всички стойности налични в приложението на Loxone, по всяко време можете да се уверите, че бизнесът ви работи ефективно.

Удобен, лесен и индивидуален контрол на достъпа с NFC Code Touch

С NFC Code Touch, предварително зададените служители използват ENCRYPTED NFC SMART TAGS или доближават телефона си, за да получат достъп . Продуктът е компактен и рентабилен, защото ако някои изгуби ключа си, не е нужно да се сменя цялата ключалка. Просто премахвате правата за достъп до конкретния ENCRYPTED NFC SMART TAGS от приложението. Винаги можете да влезете в сградата с помощта на цифров код.

Смарт достъп

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

View More
Напълно автоматизирана алармена система

Смарт сигурност

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

View More

Алармената система на Loxone може да се активира по график. Задайте време, в което се очаква присъствие на служители и такъв период, в който не би трябвало да има никой в сградата . Например, когато първият служител влезе в офиса с помощта на ENCRYPTED NFC SMART TAGS , системата ще се деактивира, знаейки, че работният ден е започнал.
Ако системата случайно открие нарушител извън работното време, алармата ще се задейства. Заедно със уведомленията на смартфони до членовете на ръководството, външната аларма ще звучи, докато вътрешните аларми в сградата използват мигащи светлини и щори.

background
Допълнителен мозък в офиса - Miniserver

Вашият смарт офис получава по-висок коефициент на интелигентност с Miniserver. С офис автоматизация на високо ниво, вашият бизнес не трябва да разчита на толкова много бутони или ръчно управление. Miniserver работи вместо вас, като се грижи за всички действия, свързани с присъствието, осветлението, температурата и качеството на въздуха. Той е достатъчно интелигентен, за да анализира информация и да общува с други продукти.

Висококачесвтен звук

Подарете на служителите си незабравимо музикално изживяване.

С многостайното озвучаване и следните функции ще се създаде положителна работна среда:

Музика във ваше присъствие

Точно когато влезете в някое помещение – частен кабинет, баня, стая за отдих или конферетна зала – музиката ще започне да свири. Във всяко отделно помещение може да се изпълнява различна песен. След определена продължителност без никакво присъствие, музиката ще се изключи автоматично.

Музиката избирате вие

Изберете да възпроизвеждате музика от вашите специално създадени плейлисти, различни радиостанции или от стрийминг услуги.

Неограничена гъвкавост

Контролирайте звука в офиса чрез безплатното приложение на Loxone. Можете да изберете кои служители да имат права да променят звука.

Гласови съобщения

Многостайното озвучаване може да възпроизвежда предварително записани гласови съобщения или да преобразува текст в аудио. Може да ви напомни за среща в 10 часа сутринта, например.

Минимално потребление на енергия

Поддържайте стаите комфортни и разходите ниски. Ефективно контролирайте консумацията на енергия с възможността на Miniserver да изключва неизползвани или резервни устройства като принтери или монитори. Има много действия, които системата предприема, за да спести енергия.

Снимка: www.loxone.com
Индивидуални решения, съобразени с вашите нужди

Всеки проект може да получи индивидуално изготвено решение, което да отговоря на различните потребности. Това е възможно благодарение на свободно конфигурируемите, отворени, лесно програмируеми интерфейси на Loxone.

Снимка: www.loxone.com

Осветление в различни зони

Снимка: www.loxone.com

Система за сигурност

Снимка: www.loxone.com

Персонализирана система за достъп и плащане

Обадете ни се