Как ще реагирате, ако Ви кажем, че може да имате свой личен асистент, който ще бъде на Вашите услуги 24/7. Страхотно нали?

Погледнете тази малка  и симпатична кристална топка, точно тя ще бъде вашият домашен помощник, който ще се грижи за Вашата сигурност, ще Ви помага с отглеждането на вашите деца, а също може и да Ви помогне да се отпуснете, като Ви пусне любимото радио.

Ще кажете, че това сигурно е недостижимо и че е прекалено хубаво да бъде истина, но това е напълно достижимо. Дори не се налага да подменяте устройствата от вече инсталираните системи във Вашия дом, това малко сладурче е приятелски настроено и работи с всички, на всякъде на планетата.

Какво точно може да прави:

– Видео-разговори – камерата му може да се свържи с вашия телевизор  и да провеждате видео-разговори с вашите близки

– Може да го ползвате като дистанционно устройство и да управлявате всички уреди в дома си

– Пълно дистанционно присъствие – вградените 360°HD камера, микрофон и говорители, Ви позволяват да виждате, чувате и да говорите с някой, който е вкъщи през Вашия сматфон.

– Сигурност – камерата с нощно виждане, детекторите за движение и шум, му позволяват да управлява Системата Ви за сигурност, пращайки Ви известие, за това какво се случва в дома Ви

– Може да Ви пусне музика, радио, аудио книги, през неговите говорители или да се свърже с аудио системата Ви

– Управление на смарт устройства – осветление, ключалки, термостати и други могат да бъдат управлявани чрез него

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ