Инженерите на Смарт Хоум Сис в електротехниката са черпили опит от обширни сфери на различни индустрии, както и от продължителното въвеждане на нови технологии. От ъпгрейд на незначителен компонент до дизайн на нова система, нашите инженери се стремят да доставят на клиентите продукта, който да задоволява техните специални нужди.

Важна част от инженерните услуги включват доставката на детайлна информация за всеки проект. Подробни чертежи в предпочитания от клиента формат, подробни данни за всеки компонент използван в дизайна, и цялостно PLC и приложно програмиране и изработка на софтуер. Ние не оставяме клиента неинформиран за това какво е използвано в проекта, или как то работи.

Нашите инженери осигуряват поддръжка по време на инсталацията и въвеждането на системите в експлоатация, както и помагат с умение и опит при управлението на проекта. Много от нашите клиенти пребивават в индустриални сгради с непрекъснато производство, там инженерите са на разположение да се отзоват, когато се налага.

Фирмата се фокусира върху удовлетворението на клиента от идеята за проекта до завършването и с много внимание, комуникация, професионализъм, които отговарят  на очакванията ви.

НАЙ-НОВИ ПРОДУКТИ