Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Рекламни услуги

Рекламни услуги
 

Магазин за реклами – SMART MEDIA GROUP

SMART MEDIA GROUP Ви предлага един от най- бързоразвиващите се медийни шопове на българският пазар. Медия шопа ни е съвкупност от всички реклами и рекламни услуги, които са известни в България.  Ние държим на индивидуалният подход и нужди на своите клиенти. Полагаме комбинативност, креативност и специално лично отношение към своите клиенти.

Реклама на вашия бизнес в Google

Искате вашият сайт да излиза най-горе в резултатите на Google ?

Над 90 процента от хората търсещи услуги или фирми се възползват от възможностите на Google. Ако искате тези потенциални клиенти да попаднат на вашия сайт, реклама  в Google AdWords е подходяща за вас.

С тази услуга може да рекламирате всички видове бизнеси, особено за тези които имат от скоро интернет сайт и той тепърва трябва да се популяризира.

Възможни са два вида:

Първи вид – реклами от текстов вид

Разположени са в отделно поле на първа страница в Google – най-горе, най-долу или в дясно

Втори вид – дисплейна реклама (банер)

Изобразява се в множество информационни сайтове използващи платформата на Google

Всички реклами се настройват, чрез специфични параметри с цел привличане и достигане до подходяща аудитория.

Оптимизация на вашия бизнес сайт – SEO

SEO е услуга, която се извършва с цел подобряване позиционирането на вашия сайт на по-челни места в големи търсачки като – Google, Yahoo, Bing и други.

Излизайки на челни позиции в търсачките, това ще увеличи посещенията към вашият сайт многократно. Това ще доведе много нови клиенти и партньори .

Съвместната ни работа с най-големият каталог за реклама на заведения в България – Zavedenia Media Group или казано накратко Zavedenia.com, дава възможност за една от най-бързите оптимизации в Гугъл по ключови за ресторантьорския бранш думи и достигане на макисмален брой потенциални клиенти за Вашия бизнес. Именно заради това, говорейки за заведения, нашият екип препоръчва и си сътрудничи с Zavedenia.com

Реклама на вашия бизнес във Фейсбук

Фейсбук се използва от над 2 милиона българи, почти ежедневно. Вашата реклама може да достигне до голяма част от тях. Този тип услуга ще доведе до значително привличане на нови феновете за вашата Фейсбук фирмена страница. Бързо разпространение и достигане на нова услуга, нов продукт или новина към аудиторията за кратко време.

Правилното оформление и настройка могат значително да увеличат посещенията към вашият  сайт. Увеличете продажбите си.

Създаване и конфигуриране на вашата фирмена страница в социалните мрежи

Ако искате развитие на вашият бизнес, задължително се нуждаете от присъствие в социалните мрежи.

Чрез правилно създадени и конфигурирани фирмени страници във Facebook, Twitter и Google+ вие достигате до по-голяма и по-различна аудитория.

Подходящо име, заглавна снимка и визия са едни от малкото параметри нужни за добре изглеждаща и привличаща фенове бизнес страница в социалните мрежи.